Educació

Una concentració a Ontinyent protesta per la falta de bus escolar

L'Alcalde mostra el seu suport a les protestes per la supressió del bus a l'IES l'Estació

El Consell Escolar Municipal reclama per escrit el manteniment del servei a favor del centre

L'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha mostrat el seu “total recolzament” a les reivindicacions de la comunitat educativa de l'IES l'Estació d'Ontinyent en les seues reclamacions a la Generalitat Valenciana per la supressió del servei de transport escolar gratuït al centre.

Jorge Rodríguez parlava sobre la qüestió amb el Director del Centre, Pere Vanyó, i amb el representant de l'AMPA Àngel Soriano, als quals explicava que el passat dilluns el Consell Escolar Municipal va acordar per unanimitat exigir per escrit a la Conselleria d'Educació la reposició d'aquest servei, ja que “no es pot destruir la planificació educativa que es va dissenyar fa tants anys i amb el consens de tota la comunitat educativa”, apuntava.

Les protestes de l'IES l'Estació, incloïen també una vaga d'alumnat de tot el centre, es reprendran hui dijous i demà divendres a la mateixa hora, jornada a la qual s'ha convocat a més a més al Saló d'Actes de l'Institut, una assemblea de mares i pares per a valorar el seguiment de les mesures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.