Educació

Picassent obre oficialment el curs de l'Escola d'Adults

Més de 900 persones de poble es beneficien d'aquest servei

L'Escola d'Adults de Picassent ha inaugurat el curs oficialment amb un acte en què ha participat un nombrós grup d'alumnat i que ha comptat també amb la presència de l'alcaldessa, Conxa García, acompanyant al director, Vicent Gimeno i al coordinador, Pep Albentosa.

L'Escola, centre educatiu referent en el municipi, tant per la seua antiguitat com per la seua oferta educativa i de tallers, enguany compta amb 900 alumnes.

Com a novetat, en este curs 2012-13, s'ha ampliat l'oferta creant-se un grup més de graduat en Secundària, dos grups nous d'informàtica i dos grups més de l'idioma alemany.

Com a particularitat, destacar que els divendres, l'alumnat més avançats de disseny gràfic, porten a terme un taller nou de creativitat on donen una major eixida als seus coneixements.

Durant l'obertura del curs, l'alcaldessa va encoratjar tant l'alumnat, com el professorat i l'equip directiu, desitjant “que l'harmonia i el bon ambient es facen presents a les vostres aules, sent com sempre ho heu sigut, un exemple d'integració, punt de trobada de gent de distintes edats, ideologies, sectors socials i nacionalitats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.