Educació

Encontre de professors de música del programa “Fasolet” a Banyeres

Un sistema pedagògic adreçat a joves entre 4 i 8 anys que els introdueix en el món d ela música i els ritmes

Dijous 4 d'abril, la Societat Musical Banyeres de Mariola va acollir un encontre entre professors i coordinadors del programa d'iniciació musical “Fasolet” que, des d'aquest curs 2012-13, estan impartint a Banyeres de Mariola els professors Alexis Jornet i Francis Blanes, músics de l'esmentada Societat Musical.

Després d'un matí amb sessions pràctiques amb els xiquets, la vesprada es va dedicar a l'assessorament i supervisió del treball dels professors de les escoles de música assistents per part de la responsable del departament de formació “Fasolet”, Patrícia Moreno Vidal i de Miguel Àngel Garcia Boscà, membre de l'equip pedagògic.

Aquesta metodologia, ha estat dissenyada i desenvolupada per l'escola de música de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida. Creada per a xiquets des de 4 fins a 8 anys, bàsicament consisteix en una sessió setmanal de 60 minuts de durada. Aquest sistema d'aprenentatge musical anomenat “Fasolet”, està basat al voltant de punts pedagògics com: escoltar, cantar, tocar i crear, els elements gestuals i corporals, els jocs verbals, rítmics i harmònics, les cançons populars o l'ús de teclats, pel que de la mà de l'oïda i la lectura, acosten els xiquets als elements bàsics del llenguatge musical, però sobretot, els permeten gaudir de la música des de ben menuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.