Educació

L'Escola Comarcal de Picassent celebra el quaranté aniversari

El dissabte 18 de maig es clou la Setmana Cultural d'aquesta data sota l'eslògan “Una escola que enamora”

Durant la jornada del dissabte 18 de maig, té lloc la darrera de les activitats previstes per la Nostra Escola Comarcal, per celebrar el seu quaranté aniversari de creació.

Al llarg de tota la jornada i als patis del centre, hi ha programades activitats lúdiques, culturals i socials dins del marc de la Festa d ela Primavera que, per aquestes dates, la Comarcal sol atendre dins el Pla General d'Activitats del Centre.

Des de primera hora del matí del dissabte, hi ha paradetes bastides per l'alumnat, una donació solidària de sang adreçada als adults, pares i mares que hi participen, racons i gran gimcana, jocs populars, un torneig de Copbol i un concert de Sanguangó, a més un fi de festa amb el grup musical “Marcel el marcià a la Mediterrània”.

La Setmana Cultural s'ha desenvolupat sobre el títol genèric “Una escola que enamora” i en el seu desenvolupament, ha participar l'alumnat, el professorat i els pares i mares implicats amb el centre.

Així, a més de la Nit d'Expressió celebrada el passat 10 de maig, el passat dijous 16 del mateix mes, van participar les corals de l'Escola, per tal demostrar el bo i millor del que són capaç de fer l'alumnat del centre sota la direcció del professorat de música.

Aquest any però, la figura de Vicent Andrés Estellés ha estat omnipresent en totes les activitats previstes en aquesta escola valencianista, cooperativa, participativa i arrelada al medi, laica i de mirada universal, que malda per oferir una educació d'ampli espectre a l'alumnat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Olot

Multen el conductor d’un camió que perd la càrrega de vísceres

Olot
SOCIETAT

La policia de Calella s’equipa amb pistoles elèctriques

Calella

El govern de la Bisbal afirma que ha començat “a fer el tomb” a la ciutat

la bisbal d’empordà
MEDI AMBIENT

Comencen els contactes per la nova estratègia conjunta pel litoral del Maresme

Mataró

Vic reclama que també es “relaxin” les restriccions per la sequera a Osona

Vic

El sindicat USPAC acusa Interior de “treure’s les puces de sobre” en el cas de Girona

girona
SOCIETAT

Manresa inaugura la comissaria conjunta de Mossos i Policia Local al centre

Manresa

S’amplia a 51 espais la xarxa de refugis climàtics per aquest estiu

girona

Més de cinc milions de fons europeus per reformar l’Hospital de Berga

Berga