Educació

A partir d'octubre Morella fa un pas avant a favor dels idiomes

Continuen obertes les inscripcions per a l'Escola Municipal d'Idiomes i el dia 11 de setembre se celebrarà una prova de nivell

A partir del proper mes d'octubre es podrà obtenir a Morella els certificats oficials A2, B1, B2 i C2, d'anglés, francés i alemany, gestionat pel centre formatiu CISE, amb la col·laboració d'Aula Oberta i els certificats expedits pel Trinity College London.

La inscripció per a aquesta escola continua oberta durant tot el mes de setembre i es pot formalitzar en l'Ajuntament.

Com ja es va informar fa unes poques setmanes, l'escola comptarà amb classes de dues hores setmanals que s'impartiran en el centre de tormació CISE.

A més de la possibilitat d'obtenir els certificats oficials també oferirà classes de repàs escolar de diferents nivells.

El proper 11 de setembre tindrà lloc una prova de nivell per a tots aquells inscrits que vulguen realitzar-la. Una volta acabada aquesta prova i tancades les inscripcions, s'organitzaran les classes.

També el mateix dia, a les 19 hores, les sales gòtiques de l'Ajuntament acolliran una xarrada informativa per a pares i mares d'alumnes de primària i secundaria per part de la coordinadora de l'escola.

Cal recordar que el consistori morellà fa temps que aposta per la formació i, a més d'aquesta iniciativa, l'any passat ja es va posar en marxa l'Aula Mentor, un programa oficial que ofereix més de cent cursos formatius a distància. A més, des del centre formatiu CISE fa temps que s'està apostant en aquest sentit, ja que s'hi organitzen durant tot l'any diferents cursos i tallers de diverses temàtiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.