La Universitat d'Alacant ofereix 30 tallers i cursos de formació
L'oferta està destinada tant a universitaris com no universitaris i proposa una formació complementària per als alumnes
El dimarts 10 s'obri el termini de matrícula que es podrà fer en línia
La Universitat d'Alacant obri el proper dimarts 10 de setembre el termini de matrícula per als 30 tallers i cursos que el vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística ofereix aquest primer quadrimestre del curs.
Els cursos, segons el vicerector, Carles Cortés, “tenen com a objectiu oferir als alumnes una formació complementària als seus estudis amb diverses temàtiques i estan pensats tant per a alumnes de la universitat com per a qualsevol persona que hi estiga interessada”. Els 30 tallers i cursos ofereixen diferents temàtiques com arts plàstiques, cinema, dansa, divulgació, escriptura, música, oratòria, periodisme o teatre.
Pintura, cinema i dansa
L'oferta inclou cursos de fotografia, tant en blanc i negre com digital; pintura a l'aire lliure i tècniques líquides; música amb cursos com Capella de Ministrers, guitarra contemporània o percussió flamenca, a més de músiques actuals i un taller de tècnica de passatges d'orquestra per a instrumentistes de corda. Per als interessats en la dansa, també s'han programat danses del món, dansa contemporània i art en moviment. Quant al cinema, es mantenen els habituals “Els matins de cinema” –amb el cicle Clint Eastwood, alegra'm el dia– i “Les vesprades de cinema” , als quals s'incorporen els nous tallers com “Mirar el cinema” i “El curtmetratge”.
Els amants de l'escriptura i aquells amb inquietuds culturals tenen el seu espai en “Creació de vídeo bàsic en Mac”, “Producció i gestió d'actes culturals. Com crear i vendre un espectacle”, “Club de lectura. De lectors per plaer”, “Narrativa de ciència-ficció”, “Escriure ficció o matar García Márquez” i “Curs complet d'escriptura creativa”.
En oratòria i teatre, s'ofereixen “Narració i il·lustració de contes adults”, “Curs de narració i expressió oral en valencià”. “Contem contes”, “Comunicació oral” i “Tècniques de preparació d'un discurs i d'un debat”. “Descobrint el nostre clown” i “La iniciació a la interpretació de textos” completen el ventall de propostes.