Educació

La Universitat d'Alacant ofereix 30 tallers i cursos de formació

La oferta està destinada tant a universitaris com no universitaris i proposa una formació complementària per als alumnes

La Uni­ver­si­tat d'Ala­cant obre el pro­per dimarts 10 de setem­bre el ter­mini de matrícula per als 30 tallers i cur­sos que el vice­rec­to­rat de Cul­tura, Esports i Política Lingüística ofe­reix aquest pri­mer qua­dri­mes­tre del curs.

Els cur­sos, segons el vice­rec­tor, Car­les Cortés, “tenen com a objec­tiu ofe­rir als alum­nes una for­mació com­ple­mentària als seus estu­dis amb diver­ses temàtiques i estan pen­sats tant per a alum­nes de la uni­ver­si­tat com per a qual­se­vol per­sona que estiga interes­sada”.

Els 30 tallers i cur­sos ofe­rei­xen dife­rents temàtiques com arts plàsti­ques, cinema, dansa, divul­gació, escrip­tura, música, oratòria, peri­o­disme o tea­tre.

L'oferta inclou cur­sos de foto­gra­fia, tant en blanc i negre com digi­tal, pin­tura a l'aire lliure i tècni­ques líqui­des, música amb cur­sos diri­gits per Cape­lla de Minis­trers, gui­tarra con­tem­porània o per­cussió fla­menca, a més de músiques actu­als i un taller de tècnica de pas­sat­ges d'orques­tra per a ins­tru­men­tis­tes de corda.

Per als interes­sats en la dansa, també s'han pro­gra­mat dan­ses del món, dansa con­tem­porània i art en movi­ment. Quant al cinema, es man­te­nen els habi­tu­als “Els matins de cinema” -amb el cicle Clint Eastwood, ale­gra'm el dia- i “Les ves­pra­des de cinema” , als quals s'incor­po­ren els nous tallers com “Mirar el cinema” i “El curt­me­tratge”.

Els amants de l'escrip­tura i aquells amb inqui­e­tuds cul­tu­rals tenen el seu espai en “Cre­ació de vídeo bàsic en Mac”, “Pro­ducció i gestió d'actes cul­tu­rals. Com crear i ven­dre un espec­ta­cle”, “Club de lec­tura. De lec­tors per plaer”, “Nar­ra­tiva de ciència-ficció”, “Escriure ficció o matar a García Márquez” i “Curs com­plet d'escrip­tura cre­a­tiva”.

En oratòria i tea­tre, s'ofe­rei­xen “Nar­ració i il·lus­tració de con­tes adults”, “Curs de nar­ració i expressió oral en valencià”. “Con­tem con­tes”, “Comu­ni­cació oral” i “Tècni­ques de pre­pa­ració d'un dis­curs i d'un debat”. “Des­co­brint el nos­tre clown” i “La Ini­ci­ació a la inter­pre­tació de tex­tos” com­ple­ten el ven­tall de pro­pos­tes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.