Educació

La Plataforma per l'Ensenyament Públic convoca una manifestació a Torrent de l'Horta

Es lliuraran les milers de signatures que han estat recollides contra la proposta d'arranjament escolar

La Plataforma per l'Ensenyament Públic de Torrent convoca manifestació per al dia 6 de març a les 18h a fi de lliurar els milers de signagtures recollides contra l'arranjament escolar, a l'alcaldessa d ela vila.

Aquesta activitat s'emmarca dins de la campanya que, aquesta organització que agrupa professorat, pares, mares i alumnes dels centres públics torrentins, porta endavant per tal de recollir signatures contra la retallada d'unitats en les escoles públiques.

De fet, hui dimarts 4 de març, a les 17.30 hores, es reuniran a l'escola El Molí per fer el recompte de signatures.recollides durant els darrers dies contra la proposta d'arranjament escolar per al curs 2014-15 que planteja el tancament de tres unitats de tres escoles públiques de Torrent.

És per això que la Plataforma per l'Ensenyament Públic ha manifestat el seu rebuig per les conseqüències que ara i en un futur pot tindre amb l'oferta de l'escola pública per ser l'única que garanteix ser una escola de tots i per a tots.

Finalment, el lliurament de les signatures serà el dijous 6 de març a les 18h.i ha estat convocada una manifestació que eixirà des de la parada del metro de l'Avinguda fins a l'Ajuntament de Torrent.

La sordesa de la Consellera

Pere Rossell

No és la primera vegada que la Plataforma per l'Ensenmyament Públic de Torrent de l'Horta, ha promogut i portat a terme una concentració o una manifestació en favor d'una escola pública valenciana, científica i coeducativa. Tampoc no serà la darrera que s'hi realizarà a la vila on hi viu la consellera Català, actual responsable del desficaci d'arranjament escolar que ha de suprimir aules arreu el País Valencià i afectarà llocs de treball de professionals d'aquest sector.

Fa la sensació, que la Consellera no escolta més que aquells que li fan afalacs o els ministres que es fixen amb la malifeta valenciana, la lloen i la posen d'exemple per a la resta dels territoris.

Pel moment, aquesta vila gran de la comarca de l'Horta, sols s'ha beneficiat de la Consellera, amb la construcció de la universitat pública de l'alumnat d'Infantill i Primària i no ha resolt la necessitat d'una Escola d'Adults en Condicions per als més de 1.500 alumnes que fan ús d'ella, ni d'una Escola d'Idiomes autonoma, que tanta falta fa a aquesta localitat. Hi ha pobles valencians que han sabut aprofitar l'existència de seus governants amb responsabilitats comarcals o de demarcació, per resoldre un problema que Torrent de l'Horta arrossega des d'anys i panys.

La Consellera fa oïdes sordes a les demandes d ela ciutadania i a les necessitats del seu propi poble i, d'aquesta manera, cada dia hi ha més gent que desconfia de la seua política “popular” i “populista”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

INFRAESTRUCTURES

Avança l’estació de l’L9 I l’L10 a la plaça Maragall

Barcelona
Informació especial

La Universitat de Girona incrementa la seva oferta acadèmica

Estat Francès

Esclaten violentes protestes a Martinica per l’augment del cost de la vida

Barcelona
Successos

Justícia convoca una reunió d’urgència arran del suïcidi d’un pres a Lledoners

Barcelona

La Taula de Mobilitat i Ús Públic de la Garrotxa reivindica el bus Rumbus

LA GARROTXA
la crònica

Les delícies de la cuina d’aprofitament

L’AENTEG trasllada la seva seu i estrena identitat corporativa

GIRONA
SOCIETAT

Trànsit preveu que 460.000 cotxes sortiran de l’àrea de Barcelona en un pont de la Mercè marcat per la pluja

BARCELONA
ciència

La UB i el VHIR s’alien per crear pell humana bioimpresa

Barcelona