Educació

El rector de la Universitat d'Alacant es reuneix amb el Consell d'estudiants

Li han plantejat els projectes que aquest porgan de representació pensa desenvolupar pròximament

La Comissió Permanent del Consell d'estudiants de la Universitat d'Alacant, es va reunir ahir per prpimera vegada amb el rector Manuel Palomar, en un acte que ha aprofitat per a sentar les bases de col·laboració entre aquest ens de representació d el'alumnat i l'equip rectoral.

Durant la trobada, que ha tingut lloc al despaig de Rectorat, Palomar ha animat el col·lectiu a treballar amb l'equip de govern d ela Universitat i els ha recordat que en aquests moments representen 40.000 estudiants universitaris.

Per la seua banda, el coordinador de la Permanent, ha explicat els objectius de la Comissió i l'interés d'aquesta en reactivar i dinamitzar el paper del Consell d'estudiants per tal de defensar els drets de l'alumnat universitari.

Entre les primeres propostes i projhectes, el Consell treballa pel canvi de logo i del web, en la creació d'un banc d'apunts, la modificació de la normativa d'exàmens, la realització d'un concert mensual i l'habilitació d'una bústia de queixes i suggeriments electrònica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia