Educació

Aula virtual a Arbúcies per a l'escola d'adults

La directora troba que les eines en línia són bàsiques en la feina i en la vida diària

Amb l'objectiu d'acostar les noves tecnologies i facilitar-ne el domini a tota la ciutadania, l'escola municipal d'adults d'Arbúcies M. Dolors Ponts i Esteve arrenca el nou curs apostant per la introducció de les noves tecnologies a l'aula. L'accés dels alumnes a una aula multimèdia i l'entrada en funcionament d'una plataforma en línia es presenten com a grans novetats del curs 2014-2015, que arrencarà el dia 22.

L'equip de govern d'Arbúcies (Entesa i PSC) vol facilitar que la ciutadania es formi mitjançant les noves tecnologies i en això l'aula virtual hi hauria d'ajudar. L'escola obre les matriculacions demà amb l'esmentada aula, on els alumnes trobaran material complementari per treballar els continguts tractats a l'aula i on també podran dur a terme treball col·laboratiu amb els companys.

“Imprescindibles”

La directora de l'escola d'adults, Pilar Pascual, troba “imprescindibles” les noves tecnologies. “Cada vegada són més presents en la nostra vida diària, tant en l'àmbit laboral, en què s'han convertit en eines de comunicació i d'organització imprescindibles en les empreses, com també en l'àmbit personal”.

En l'oferta de l'escola, hi ha programes de formació instrumental i de formació i inserció, així com la preparació per a les proves de graduat en Educació Secundària, d'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior i d'accés a la universitat per a més grans de 25 i de 45 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia