Educació

Temps de verema a l'IES Manuel Broseta de Banyeres

Ells alumnes de 2n d'ESO de l'IES Professor Manuel Broseta han participat recentment en una de les activitats englobades al Projecte Microvinya en col·laboració amb l'empresa Celler de la Muntanya de Muro

L'activitat realitzada va consistir en la verema dels ceps de la microvinya plantada al centre de la varietat boval, pròpia de la comarca, així com la posterior xafada d'una part del raïm amb la finalitat d'observar com es treballava antigament el raïm abans de convertir-se en vi.

El Projecte Microvinya, desenvolupat entre alguns centres educatius de la comarca i el Celler de la Muntanya, permet la participació de tercers en els treballs i cura de xicotets parrals, nous i recuperats, en unes terres que antigament eren de gran importància vitivinícola, aconseguint així una determinada rendibilitat econòmica, social i mediambiental.

L'IES de Banyeres participa més en la vessant educativa i cultural mostrant als alumnes la importància de treballar de forma sostenible amb respecte al medi ambient.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia