Educació

L'escola «la Milotxa» de Puçol es concentra contra la supressió d'altra unitat

El professorat es mobilitza a la xarxa mentre les mares i pares reculen signatures contra aquesta decisió

Docents, pares, mares i alumnat de l'Escola Infantil «La Milotxa» de Puçol, es van concentrar ahir al matí abans de començar la jornada lectiva, en protesta pel tancament d'una unitat per a l'atenció de l'alumnat de 3 anys, previst per al proper curs.

La intenció de la conselleria d'Educació de suprimir una unitat, suposa un maldecap afegit per a aquest centre educatiu de Puçol, que disposava de 12 grups fins que la resolució d'abril de 2013, suprimira una d'elles.

Aquesta decisió va suposar la massificació de l'alumnat amb 26 o 27 alumnes de 3 anys per aula, una pitjor atenció escolar en general i la pèrdua de llocs de treball.

Amb objecte de mostrar el rebuig a la decisió de l'l'Administració educativa autonòmica, s'ha decidit mantenir una concentració semblant cada dimarts i de manera indefinida, fins que la Conselleria deixe de malmetre i d'atemptar contra la qualitat d'ensenyament d'aquest centre públic.

A més d'això, el professorat ha posat en marxa la recollida de signatures en la plataforma Change.org i l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes recollirà suports en paper que pensen portar al Registre d'Entrada de la Conselleria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia