Educació

Fan obres a l'escola El Cim de Teià

Entre altres actuacions hi ha la insonorització del menjador

L'escola de primària El Cim no ha frenat l'activitat tot i les vacances estivals. Tot i així, en lloc de classes s'hi estan fent obres de millora del centre perquè l'alumnat disposi d'unes millors condicions a partir del curs vinent. En total hi fan quatre actuacions, dues de promogudes per la Generalitat i dues més, per la Diputació. Les obres de la Generalitat –30.000 euros– consisteixen a fer unes escales d'emergència i actuacions al gimnàs per aconseguir una pràctica de l'esport més confortable. Pel que fa les obres que ha finançat la Diputació, hi ha l'actuació en un mur on hi havia el rocòdrom del pati gran. En segon terme també s'hi fan les obres per valor de 125.000 euros, derivades d'un projecte tècnic de l'Ajuntament. Aquestes consisteixen a insonoritzar-hi el menjador, instal·lar rampes en espais de l'escola, arranjar la instal·lació elèctrica, adequar un lavabo per a minusvàlids, posar parquet en determinades aules i adequar-hi els vidres que faltaven. Malgrat el gran volum d'obres, s'estan desenvolupant en el termini previst i al setembre el conjunt de la comunitat educativa podrà gaudir de totes aquestes millores. En aquest sentit l'alcalde de Teià, Andreu Bosch (CaT-ERC), va justificar aquestes obres perquè “l'escola és molt vella i s'havien d'arreglar coses com la mancança d'adaptacions de l'accessibilitat per als minusvàlids”. Bosch, a més, també es va mostrar satisfet amb el ritme a què van les obres, i va assegurar que l'empresa hi està dedicant “tots els recursos humans possibles” perquè els treballs estiguin completament enllestits abans que comenci el nou curs escolar. L'alcalde, però, també va assegurar: “Des de l'Ajuntament s'ha estat molt a sobre perquè es compleixin els terminis.” Avui per avui només queden pendents l'escala d'emergència i les actuacions al gimnàs. Finalment, Bosch va voler tenir paraules d'agraïment per l'equip de govern anterior. “Gràcies a ells es va poder obtenir la subvenció”, va dir.

LA XIFRA

155
mil euros
són els destinats a insonoritzar el menjador, fer instal·lacions elèctriques i de rampes i posar parquet, entre d'altres, a l'escola El Cim de Teià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia