Educació

El 2016, primer any de recuperació a la Torre

En el transcurs de l'esmorzar de Nadal amb la premsa, l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira (ERC), va reconèixer que aquests primers mesos de mandat han servit al nou govern local (ERC, el PSC i ABG) per posar en ordre tot allò que troben “embolicat”. L'objectiu amb vista al 2016 és retallar el deute municipal i que els ciutadans vegin petites obres, “com ara algun carrer asfaltat, algun fanal canviat o alguna piscina reparada o inaugurada”, va detallar Rovira.

El consistori tancarà l'any amb un petit romanent negatiu de tresoreria del 2014 i un endeutament de més del 100%. Pel 2016, l'Ajuntament estima tancar l'exercici amb un romanent positiu del 2015 i reduir el deute municipal al 93%, cosa que permetrà fer alguna petita inversió. La previsió és que, el 2017, el deute estigui per sota del 90% i que, el 2018, sigui inferior al 75%, que és el límit de la ràtio d'endeutament permesa. L'alcalde preveu que aquell any tornin a tenir “les portes obertes de moltes accions que ara estan lligades per l'endeutament oficial” que tenen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.