L'Agenda 21 Escolar de Dénia celebra la primera reunió de treball

El regidor d'Educació, Juan Sancho, i el regidor de Serveis Socials, Miguel Llobell, han assistit a la primera reunió de treball del programa de l'Agenda 21 Escolar, una iniciativa pionera en la comarca i en tota la demarcació d'Alacant, promoguda per les regidories d´Educació, Cultura, Medi Ambient i Agricultura i Agenda 21 Local, que té com a finalitat aplicar la filosofia i metodologia d'aquesta, en cada centre educatiu.

El programa invita els participants a fer en cada col·legi la seua pròpia Agenda 21 Local buscant millores socioambientals en el centre i en el seu entorn més pròxim. Els col·legis que s'han adherit a aquest primer curs del programa i que van tindre representació en la reunió són Llebeig, Sagrado Corazón, Paidos, la Xara, Raquel Payà i Pou de la Muntanya.

En la trobada es van exposar les línies de treball, el calendari d'actuacions i els objectius a complir, i es va acordar que aquest primer any d'Agenda 21 Escolar totes les accions estaran centrades en el cicle integral de l'aigua, reprenent la idea de la campanya H2O21 que les regidories d'Aigua i de l'Agenda 21 Local van impulsar l'any 2008. La metodologia que s'ha de seguir i el material de referència són els establits per la Diputació d'Alacant en el seu programa Ecoescoles i el material didàctic de suport per als professors ha sigut aportat per la Diputació de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.