Societat

Les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia, en nou restaurants

Les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia de l’Escala se celebren aquest any de l’1 al 15 de juny, amb la participació d’un total de nou restaurants i una empresa de plats cuinats per emportar-se. Concretament tots els restaurants oferiran menús específics amb un nexe comú, la sèpia, com a protagonista: La Clota, Roser II, Restaurant Villa Teresita del l’Hostal Empúries, Can Miquel, El Molí de l’Escala, El Centre, El Miryam, El Roser 1, Orígens i el menú per emportar que ofereix per segon any l’empresa de plats precuinats Boníssim.

Aquestes jornades van néixer de la mà del projecte Sèpia per donar valor afegit a aquest producte de pesca d’art menor i arriba a la tercera edició amb la voluntat de consolidar-se com a producte turístic gastronòmic local.

Aquestes són unes jornades gastronòmiques que donen el tret de sortida a la temporada turística i permeten promocionar i potenciar l’Escala com a destinació gastronòmica, vinculant dos sectors econòmics essencials del municipi com són el sector de la pesca i el sector turístic, fomentant el caràcter de vila marinera de l’Escala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia