Societat

Campanya espontània per aconseguir ovelles per a la granja cremada a la Torre de l’Espanyol

Ramaders, pagesos, agricultors, entitats i persones a títol individual responen a la proposta llançada per una granja de Prats de Lluçanès

Les imatges i el testimoni del ramader Pere Jornet plorant a la granja d’ovelles totalment calcinada a la Torre de l’Espanyol, emeses aquest dimecres per TV3 , ha fet sorgir de forma espontània una campanya solidària per aconseguir reomplir d’animals l’explotació. que ha perdut 200 ovelles.

Un tuit de la masia El Soler de n’Hug , de Prats de Lluçanès, demanant el contacte del granger afectat per l’incendi de la Torre de l’Espanyol i anunciat una campanya solidària per aconseguir omplir d’ovelles de nou l’explotació ha generat una àmplia resposta a través de les xarxes.

El tuit s’ha fet viral i ha generat una allau de retuits i m’agrada i més de 245 comentaris. A més, nombroses pagesos, ramaders, entitats i persones a títol individual s’han ofert per ajudar.

De fet, Abel Peraire, del Soler, ha explicat a Els matins de TV3 , que també volen obrir un crowdfunding per recollir diners, donant resposta a aquella gent que s’ha mostrat disposada a ajudar. “No li podrem retornar el que tenia. Però entre tots podem oferir ovelles al pastor de l’Ebre que ha perdut el ramat. També volem obrir un crowdfunding”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia