Societat

Estabilitzat l’incendi de la Fatarella

El foc afecta unes dues hectàrees de vegetació

El conseller d’Interior, Miquel Buch, confia que en les properes hores es podrà extingir

Els Bombers han donat per estabilitzat cap a un quart de set de la tarda l’incendi forestal que cremava des de dos quarts de quatre a la Fatarella (Terra Alta). Segons els Agents Rural, el foc ha afectat una superfície de dues hectàrees de zona forestal.

Deu dotacions del cos d’extinció d’incendis, una de les quals aèries, han treballat per atacar les flames amb el suport de la Unitat Militar d’Emergències (UME), desplaçada a Catalunya per l’incendi de la Ribera d’Ebre.

A causa d’aquest incendi ha calgut tallar dues carreteres entre la Fatarella i Vilalba dels Arcs, concretament la TV-7333 i la TV-7331. Les dues vies s’han reobert cap a dos quarts de set, un cop controlat l’incendi.

En una roda de premsa per balanç de la situació a la Ribera d’Ebre, el conseller d’Interior, Miquel Buch, ha explicat que s’han desplaçat a la Fatarella alguns dels efectius que treballen en l’operatiu per controlar el gran incendi de la Torre de l’Espanyol per atacar “amb molta força” aquest nou incendi. Això ha permès controlar-lo amb rapidesa i confia que “en les properes hores estarà extingit”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia