Societat

La Fira del Circ de la Bisbal vol arribar a nous públics

Avui s’enceta la 24a fira bisbalenca, que fins diumenge ofereix una cinquantena d’espectacles a càrrec d’una trentena de companyies

S’espera l’assistència de més de 30.000 persones

Els carrers i les places de la Bisbal d’Empordà ja estan preparades per omplir-se de propostes de circ al carrer d’un gran nivell artístic i per a tots els públics. La 24a Fira de Circ al Carrer de la vila ofereix una cinquantena d’espectacles, a càrrec d’una trentena de companyies (nacionals i internacionals), amb una marcada aposta pel circ nacional. Un dels reptes de l’organització per a aquest any és obrir-se a nous públics i incrementar el nombre d’assistents amb la nova redistribució d’espais i d’horaris i l’estrena de nous escenaris: el Terracotta Museu i la plaça de la Sardana. Així, el festival d’enguany espera superar els 30.000 assistents que sol tenir cada any.

Circ contemporani, cabaret, trapezi, clown, aeri, diàbolo, malabars, barra, música o tallers, són algunes de les disciplines artístiques que formen la programació d’enguany. Destaquen, per exemple, noms com el valencià El Fedito, que presentarà Oyun, un innovador espectacle per a tots els públics que combina humor, originalitat, ritme i una depurada tècnica de malabars; o els catalans Amer& Africa amb Envà, la divulgació de dues persones sobre les peculiaritats de les relacions humanes a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai. També sobresurt l’espectacle inaugural d’avui, a càrrec dels francesos Cirque La Compagnie, que presentaran L’Avis Bidon, una proposta de circ tècnicament impecable farcida d’humor i adrenalina, amb música en directe i moltes sorpreses (www.firadecirc.org).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia