Societat

Mor un turista francès quan practicava surf de rem en una platja de Cadaqués 

Un home de 45 anys i nacionalitat francesa ha mort aquest matí en una platja de Cadaqués (Alt Empordà) mentre practicava surf de rem (paddel surf).

Segons ha informat Protecció Civil de la Generalitat, l’home estava practicant aquesta modalitat esportiva a la platja del Llaner Petit de Cadaqués quan ha caigut a l’aigua de forma sobtada, han assenyalat diversos testimonis.

Cap a les 11.15 hores fins a cinc persones han trucat al telèfon d’emergències 112 avisant del succés, mentre altres han portat el banyista fins a una plataforma flotant, i un metge que era a la zona l’ha intentat reanimar.

Posteriorment s’han afegit a les tasques de reanimació efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han acudit fins a la platja amb dues ambulàncies. Malgrat els esforços dels sanitaris per reanimar el turista, finalment l’home ha mort.

Amb la persona difunta aquest dissabte a Cadaqués són ja 15 les persones que han mort a les platges catalanes el mes de juny, la majoria d’elles per ofegament.

La platja en la que ha mort el turista francès no disposava de servei específic de vigilància i socorrisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia