Invertiran 5,35 milions per reformar dues escoles, a Sant Feliu de Pallerols i Sils, i un institut a Roses

L'empresa pública GISA ha adjudicat les obres de reforma de dues escoles situades a Sant Feliu de Pallerols i Sils, i de l'institut Cap Norfeu de Roses, amb una inversió que suma 5,35 milions d'euros.

Segons ha informat el Departament d'Educació, es portarà a terme una reforma de l'edifici de l'escola Rocalba de Sant Feliu de Pallerols. Concretament, s'ampliaran les quatre aules de primària, tres aules d'infantil, l'aula de psicomotricitat i el gimnàs i els vestidors. Aquesta obra està pressupostada en 2,7 milions d'euros i les obres està previst que s'acabin el mes d'abril del 2012.

També es faran obres de reforma i ampliació a l'escola Verdaguer de Sils. Els espais que s'ampliaran són el gimnàs, vestidors, els destinats a AMPA, tres aules, una de plàstica, i el menjador de l'edifici d'educació infantil. El pressupost és d'1,31 milions i la previsió és que estiguin acabades el juliol de l'any vinent.

Pel que fa a l'institut Cap Norfeu de Roses, la inversió que s'hi destinarà és d'1,34 milions d'euros. Els espais que seran ampliats són dues aules i laboratori, el departament i la tutoria, el menjador, els vestidors i els destinats a AMPA i associació d'alumnes. Pel que fa a les reformes, s'eliminaran barreres arquitectòniques, amb rampes d'accés i ascensor. Aquestes obres està previst que s'acabin el juliol de l'any vinent.

Aquestes inversions formen part de les que es destinen a tretze centres educatius de Catalunya, amb una inversió global de 29,5 milions. Algunes partides van destinades a més construccions i la majoria a obres de reforma i ampliació de diferents edificis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.