Societat

societat

Més de 250 participants a les jornades GastroEbre

El Celler de la Cooperativa de Gandesa va ser l’escenari de les jornades professionals GastroEbre, que es van celebrar els dies 28 i 29 d’octubre, dedicades a promoure els productes i la gastronomia de les Terres de l’Ebre. L’organització valora positivament l’edició d’enguany i es felicita per la quantitat d’assistents –més de 250 persones entre tots dos dies– i per la seva diversitat, ja que, a més de gent del sector, també hi van assistir membres d’escoles de cuina de Cambrils, Tortosa, Manresa i Xerta. La jornada de dilluns es va tancar amb un sopar especial a càrrec dels cuiners amb estrelles Michelin de les terres de Tarragona dedicat al Celler de la Cooperativa de Gandesa, que enguany celebra el centenari, on també va participar la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. L’arròs, l’oli i el vi van ser el fil conductor de les sessions dels cuiners d’aquesta segona edició, que pretenia donar visibilitat als productes autòctons. Després de l’èxit d’enguany, l’organització es planteja preparar una tercera edició en un altre emplaçament de les Terres de l’Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.