Societat

La C-16 al Berguedà i l’N-260 al Ripollès concentren les principals retencions en l’operació tornada

El 48,5% dels vehicles previstos ja han tornat a l’àrea metropolitana de Barcelona a les 5 de la tarda, segons el Servei Català de Trànsit

La C-16 al Berguedà i l’N-260 al Ripollès concentren aquest diumenge a la tarda les principals retencions en l’operació tornada del pont de la Puríssima.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), hi ha fins a 9 quilòmetres d’aturades a la C-16 a Guardiola de Berguedà i 4 més al túnel del Cadí.

A l’N-260 es registren un total de 18 quilòmetres de circulació lenta entre Planoles i Campdevànol.

Altres vies amb congestió són la C-14 a l’Alt Urgell amb 11 quilòmetres de cua a Organyà i la C-17 a Osona amb 4 quilòmetres de retenció a Malla i 2,5 quilòmetres addicionals a Vic.

Finalment, a les 17 hores destaquen també els 6 quilòmetres de circulació lenta i aturades a l’A-2 a Esparreguera i els 5 quilòmetres a la C-55 a Castellgalí.

Trànsit ha informat que a les 5 de la tarda ja han tornat 118.635 vehicles a l’àrea metropolitana, un 48,5% del total de 245.000 previstos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia