Societat

La gran nit dels somnis

Ses Majestats d’Orient visiten avui els municipis de la demarcació, on hi haurà actes i cavalcades solemnes per donar-los la benvinguda

Fan servir diversos mitjans de transport, com ara trens, vaixells i esquís, a més de camells i carrosses

Els municipis gironins, a més de les llars, ja ho tenen tot a punt per a la visita anual dels Reis Mags d’Orient. Carrers i carrosses ultimen els detalls perquè totes les rues i cavalcades comencin a desfilar puntuals des de primera hora de la tarda fins al vespre. Com sempre, faran servir diferents mitjans de transport, camells a banda, per arribar per mar, en tren –convencional o cremallera– o fins i tot esquiant, a la Molina. I se’ls acumularà la feina de recollir les darreres cartes mentre reparteixen caramels, il·lusió i, fins i tot, els primers regals de la vetllada, abans que tothom corri a dormir. Tot seguit, es relacionen els recorreguts –amb pocs canvis, però algun de motivat per obres o per l’intent de millorar l’espectacle– i horaris aproximats del pas de Melcior, Gaspar i Baltasar pels pobles, viles i ciutats de la demarcació.

ALT EMPORDÀ

Agullana

La cavalcada dels Reis d’Orient s’iniciarà a les 18.30 h amb el recorregut següent: Asil Gomis, ajuntament, parròquia, Sala Polivalent i l’Estrada. Compta amb la col·laboració de l’AMPA i l’Associació de Veïns de l’Estrada.

Avinyonet de Puigventós

A partir de les 19 h, la rua passarà pel poble fins a la plaça Pous i Pagès. A continuació, repartiran regals a la mainada a la sala de la Societat.

Bàscara

A les 16 h, xocolatada i pel·lícula infantil, Klaus, a la Sala Municipal. A les 18 h, a l’avinguda Alt Empordà, batucada per esperar l’arribada de Ses Majestats. La rebuda es farà a la Sala Municipal, on se’ls lliurarà les claus. Els infants empadronats rebran una visita a la llar.

Biure

Cavalcada reial a partir de les 17 h al pont.

Boadella

Arribada dels Reis d’Orient a les 19 h a can Matildo.

Borrassà

Ses Majestats arribaran en carrosses a la plaça Major a les 19.30 h i sortiran al balcó de l’ajuntament. Aniran a l’església de Sant Andreu, on faran l’adoració al nen Jesús i cantada de nadales. Lliurament de regals a l’Ateneu.

Cadaqués

A les 18.30 h, arribada (per mar, si el temps ho permet) dels Reis a la riba des Poal. Aniran cap a l’església i acabaran al Passeig, on repartiran regals.

Cantallops

La comitiva arribarà a l’entrada del poble a les 18 h i iniciarà la cercavila, fins a l’església.

Capmany

La cavalcada enguany serà molt respectuosa amb el medi ambient, arribarà a les 19 h a la plaça del Dolmen, des d’on s’iniciarà la cercavila cap a la plaça del Fort, per ser rebuts a l’ajuntament. A la Societat, els Reis obsequiaran cada infant del poble amb un regal.

Castelló d’Empúries

A partir de les 17 h, els Tres Reis arribaran al port d’Empuriabrava i saludaran els nens i nenes a la plaça de les Palmeres. A les 19 h començarà la cavalcada pels carrers i places del centre històric fins davant de la portalada de la basílica de Santa Maria.

Fortià

Els Reis arribaran a les 19 h a la plaça de Catalunya i es dirigiran fins al Centre Agrícola i Social on tindrà lloc la recepció.

L’Armentera

Els Reis arribaran a les 18.30 h al poble.

L’Escala

Ses Majestats els Reis arribaran a la Platja a les 18.30 h.

Llançà

Els Reis arribaran al port de Llançà a les 18 h i saludaran els menuts al port i a la plaça Major.

La Jonquera

L’arribada de Ses Majestats els Tres Reis d’Orient serà a les 18 h al carrer Major.

Mollet de Peralada

A partir de les 19 h, els Reis d’Orient cavalcaran pels carrers de Mollet.

Navata

Els Tres Reis arribaran a les 20 h per la carretera d’Olot.

Palau-saverdera

La cavalcada arribarà a les 18 h a la font de Dalt i anirà cap a l’ajuntament, on l’alcaldessa els rebrà i els entregarà la clau del poble.

Peralada

A les 18 h començarà la cavalcada a Vilanova de la Muga i a les 19.30 h la comitiva iniciarà el recorregut a Peralada.

Pont de Molins

Des de les 16 h, xocolatada al pavelló, prèvia a la rebuda dels Reis al mateix lloc.

El Port de la Selva

Campament Reial d’11 h a 13 h i jocs tradicionals amb Fefe i Cia. A les 12.30 h, arribada del Patge Reial. A partir de les 18.30 h, els Tres Reis de l’Orient arribaran al passeig del Mil·lenari, seran rebuts a l’ajuntament i es trobaran amb els nens a l’Espai Port.

Portbou

A les 18 h arribaran els Reis i faran el parlament des del balcó de l’ajuntament. Posteriorment Ses Majestats repartiran regals a la sala La Congesta.

Roses

A les 19 h, la cavalcada començarà a la rotonda de l’oficina de turisme i seguirà per les avingudes de Rhode i de Jaume I i el carrer dels Pescadors, fins a la plaça de Frederic Rahola, on els Reis faran un parlament i rebran els infants.

Sant Climent Sescebes

Els Reis arribaran a les 18 h per fer la cavalcada i donaran regals a la sala de ball La Concòrdia.

Sant Pere Pescador

Els Reis arribaran en barca a les 18.30 h pel riu Fluvià. Recepció, parlaments i repartiment de joguines, més tard, al pavelló municipal.

Vilabertran

A les 19 h començarà la cavalcada acompanyada per la banda dels Diables de l’Onyar. A l’església de Santa Maria, Ses Majestats rebran la mainada.

Vilafant

La cavalcada sortirà a les 18 h de l’institut de Vilafant per fer tres recorreguts (Les Forques, Camp dels Enginyers i nucli antic). A les 18.45 h els Reis aniran a la plaça Major, on faran l’adoració del nen Jesús. Cap a les 19.30 h, hi haurà recepció dels Reis d’Orient i lliurament de regals a la plaça de l’Ajuntament.

Vilajuïga

A les 18 h, punt de trobada de la cavalcada dels Reis d’Orient a l’encreuament entre el carrer de Figueres i la carretera de Roses; entrega de caramels a la plaça de l’Onze de Setembre –moment per fer-se una foto amb el rei preferit– i posterior visita a les cases on ho demanin.

Vilamalla

A les 19 h, els Reis arribaran a la plaça de la Font, on faran l’adoració al pessebre vivent. Des d’allà, aniran al pavelló municipal, on s’entregaran els regals.

Vila-sacra

Arribada de la comitiva reial a les 19.30 h al carrer de Castelló, per davant de la plaça de l’església.

BAIX EMPORDÀ

La Bisbal d’Empordà

La cavalcada sortirà del Terracotta Museu. Una ballada de gegants escalfarà l’ambient a partir de les 18 h davant les Voltes. Es preveu que a les 18.30 h arribin els Tres Mags i les seves carrosses faran cavalcada fins a la plaça Major. Serà allà on Ses Majestats, a les 19 h, entregaran les seves ofrenes al Nen Jesús. Tot seguit, la rua arribarà a destí: la plaça del Castell. El regidor de Cultura, Carles Puig, donarà la benvinguda a Ses Majestats amb dolços per a la mainada i els lliurarà la clau màgica.

Calonge i Sant Antoni

Els Reis Mags arribaran primer a Sant Antoni, a les 18 h, i sortiran de l’avinguda de la Costa Brava cap a la plaça de Catalunya i el carrer de Sant Antoni, fins la plaça de la Llibertat. A Calonge, serà a les 19.15 h, amb sortida del passeig d’Hivern i recorregut pels carrers de la Rutlla i Àngel Guimerà, fins a l’església.

Fonteta

Les cavalcades començaran a les 18.30 h a Fonteta i Peratallada. Mitja hora abans, els patges recolliran cartes al pati de la llar d’infants de Fonteta.

Mont-ras

La cavalcada comença a les 17.30 h al carrer de Mestral i farà un recorregut que acabarà al carrer Major i de l’Església.

Palamós

Palamós celebrarà l’arribada per mar de Ses Majestats els Reis d’Orient a les 18 h, al port pesquer. A partir de les 19 h, la cavalcada sortirà de Sant Joan i arribarà fins al teatre La Gorga, on a partir de les 20 h es farà la tradicional salutació de Ses Majestats a tots els infants.

Palafrugell

A les 18 h, Ses Majestats arriben per mar a Llafranc i en carrosses fins al centre de Palafrugell. Com a principal novetat, aquest any la cavalcada de Palafrugell inclourà música i animació en directe amb Els Grallers de Palafrugell i la xaranga La Banda Sambant.

Pals

L’arribada al municipi de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 18 h, per can Balmanya i els carrers de Samària, Pere Coll, Enginyer Algarra. Faran l’adoració a l’església i acabaran el recorregut al pati de Ca la Pruna.

Parlavà

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a les 18.30 h a Fonolleres i a les 19.30 h a Parlavà.

Sant Feliu de Guíxols

Els Reis d’Orient iniciaran la cavalcada a les 19 h al Guíxols Arena –zona esportiva de Vilartagues– i baixaran per la carretera de Girona cap a la rambla d’Antoni Vidal, el passeig del Mar i l’avinguda de Juli Garreta, fins a la plaça del Monestir. Allà rebran les claus de la ciutat, amb un espectacle audiovisual i la recollida de les darreres cartes davant la Porta Ferrada.

Santa Cristina d’Aro

La rua reial seguirà enguany un recorregut nou. La sortida tindrà lloc a les 18.30 h a la plaça del Pedró i el seguici reial farà camí cap a l’església parroquial i els carrers principals de la població, Pere Geronès i Teulera, fins a arribar a la renovada plaça de Mossèn Baldiri Reixac.

Torroella de Montgrí

Els Reis arriben a les 19.15 h al passeig de Catalunya i recorreran els principals carrers de la vila. A l’Estartit, arribada per mar a les 19.30 h i es farà la cavalcada pels carrers fins a la plaça de l’Església.

Verges

Els Tres Reis arribaran a les 18.30 h a la plaça de l’Onze de Setembre. Prèviament, hi haurà el campament reial a la plaça Major.

CERDANYA

Puigcerdà

Els Reis arriben a les 17 h al local polivalent de Vilallobent. A les 18 h faran acte de presència a la plaça de l’estació i des d’allà sortiran cap a l’església.

Alp

A les 18.30 h els Reis arriben a la plaça del Casino i després reben els infants al palau d’esports.

Bolvir

Arribada dels Reis a l’església de Santa Cecília a les 20 h.

La Molina

Els Reis arriben esquiant a les 18.30 h a la pista Llarga de l’estació d’esquí.

Masella

Els Tres Reis arriben amb la màquina trepitjaneu al pla de Masella, a les 18 h, i mitja hora després reben els infants a l’hotel Masella.

Llívia

Els Reis arriben al poliesportiu a les 18 h i van fins a l’església.

GARROTXA

Argelaguer

Els Reis arribaran a les 19 h a la plaça de Sant Damàs. Tot seguit, hi haurà xocolatada.

Besalú

A les 18 h, la cavalcada sortirà del pont Vell en direcció cap a la plaça de la Llibertat.

Beuda

El seguici reial començarà a Segueró, a partir de les 19 h.

Castellfollit de la Roca

La rua arrencarà a les 18.30 h a Can Peric.

Maià de Montcal

La cavalcada sortirà del carrer de Sant Vicenç a les 19.15 h i, just després, els Reis faran parada a l’església i baixaran a les escoles, on rebran els nens.

Mieres

A les 19.30 h, els Reis arribaran a l’aparcament d’accés al poble, a Can Met, i després rebran els nens a l’escola.

Montagut i Oix

La rua començarà a les 19 h al camp de futbol i anirà cap al campament de la plaça de l’Església.

La Canya

Arribada dels Reis a la sala Cooperativa (20 h).

Les Planes d’Hostoles

La cavalcada s’iniciarà a la plaça del Jonquer a les 18 h i anirà fins a l’església i la plaça Nova.

Les Preses

Els Tres Reis arriben a les 19 h a la plaça Major i recorreran el centre fins al centre cultural.

Riudaura

Els Reis arriben a les 18 h a la plaça del Puig Estela. Una hora més tard aniran a l’església.

Sant Feliu de Pallerols

Ses Majestats arribaran a les 19 h a l’Estació. Aniran fins a la plaça del Firal i faran la recepció a la sala Ca les Hermanes. A les 18 h s’obrirà el campament.

Sant Jaume de Llierca

Els Reis començaran l’itinerari a les 19 h al carrer Major i aniran fins al centre cívic.

Sant Joan les Fonts

El seguici arribarà des de Vivers a les 18.30 h al carrer de Santa Magdalena. Passarà pel monestir romànic i continuarà fins al pavelló.

Santa Pau

La rua surt a les 19 h per la carretera d’Olot.

Tortellà

La cavalcada començarà a les 18.30 h al final del carrer de Sales.

La Vall de Bianya

Els Reis arribaran al centre cívic a les 18 h.

La Vall d’en Bas

La cavalcada sortirà de l’estació a les 18.30 h i arribarà a la Plaça, on es farà la rebuda.

Els Hostalets d’en Bas

Els Reis arriben al carrer Teixeda (19.30 h).

GIRONÈS

Aiguaviva

La cavalcada de Reis sortirà a les 19.30 h. L’itinerari serà: carrer Major, Verge de Vilademany, circumval·lació, fins a arribar a la plaça de l’Església. Els veïns que volien que Ses Majestats anessin a casa seva a saludar-los, ho havien de comunicar a l’ajuntament abans de les 14 h del dia 3.

Bescanó

A les 12 h, recollida de cartes a la plaça de les Nacions. A les 19 h, inici de la cavalcada. Recorregut: carrer de la Torre, passeig de Sant Jordi, avinguda de l’Assumpta, travessant el carrer Major, els carrers Nou, Sant Grau i Canigó. Els tiquets (6 euros) per pujar a veure els Reis es podien comprar a la fleca Can Ferran i a la llibreria FF fins al 4 de gener. Fins a 9 anys.

Bordils

A les 18 h, rebuda dels Reis al campament muntat al parc de davant del cementiri, al costat de la travessia del Padró. Rua pels carrers de Montserrat i Almeda fins a l’ajuntament, amb coca i xocolata per a tothom.

Campllong

La cavalcada començarà a les 19 h. Recorregut pels carrers del Remei, Cementiri, Enric Miralles, passeig de Campllong, pavelló i església. Ses Majestats i els patges aniran acompanyats per la colla de Timbalers i Grallers del municipi. Rebran els més menuts al Local Social. També aniran a veure els nens i nenes que estiguin malalts a casa seva.

Canet d’Adri

Ses Majestats arribaran a les 18 h a l’ajuntament. En cas de pluja, la rebuda es farà al pavelló.

Cassà de la Selva

Ses Majestats planten el campament al parc de l’Estació, on des de les 15 h es fan tallers de fanalets i percussió. A les 18 h, els coets anunciaran l’arribada dels Tres Reis. Els rebran al balcó de l’ajuntament (Can Nadal) i després recorreran els carrers del poble fins a la plaça de la Coma. L’alcalde els donarà la benvinguda i la clau màgica, i els infants podran parlar amb els Reis. Després, els patges visitaran les cases dels veïns que ho hagin demanat. Les famílies amb infants malalts poden trucar a la Policia Local perquè els Mags els visitin a casa.

Celrà

La cavalcada arriba a la 63a edició. La sortida (18.30 h) serà a la zona del CAP. Ses Majestats aniran acompanyats de faquirs, xanquers i patges, que recolliran xumets. Després també hi haurà xocolata desfeta.

Cervià de Ter

A partir de les 16 h hi haurà activitats al campament reial a la plaça de l’Església, on els Reis arribaran a les 17.30 h.

Flaçà

A les 17 h, campament reial i contes a la plaça de l’Església, amb arbre dels desitjos i xocolatada. A les 18 h, inici de la rua des del campament reial. Si plou, totes les activitats es faran a l’església.

Fornells de la Selva

A les 18 h, cavalcada pels carrers del municipi: passeig d’en Pep Ventura, carrer d’Isaac Albèniz, passeig de Narcís Monturiol i arribada a la plaça de Catalunya. El rei Baltasar farà el parlament dins l’església.

Llagostera

A partir de les 19 h, desfilada de les carrosses de Ses Majestats. Itinerari: avinguda de l’Esport, passeig de Romeu, carrer de Pau Casals, passeig de Pompeu Fabra, carrer de Fivaller, Jaume I i plaça de Catalunya, on es farà la recepció reial. Els caramels que es repartiran seran sense gluten.

Llambilles

A les 18.30 h, el patge reial estarà a l’esplanada del pavelló. A les 19 h, la cavalcada arribarà al passeig del Carrilet. Hi haurà regals per a la mainada i xocolata per a tothom. En cas de pluja, es farà al pavelló.

Llorà

A les 19 h, inici de la cavalcada, organitzada pels Amics de les Festes de Nadal i Reis, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Martí de Llémena.

Quart

A les 16 h, tallers al Local Social. A les 17 h, campament reial a la plaça del Pavelló. I a les 18.30 h, inici de la cavalcada. Recorregut: carrers de Modeguer, Estació, plaça de l’Estació i arribada a l’ajuntament.

Sant Gregori

A les 19.15 h, inici de la cavalcada a l’avinguda de Girona, seguint pels carrers de Montseny, de Baix, Bruguera i plaça de Francesc Macià. Si plou, la rebuda de Ses Majestats es farà a l’Espai La Pineda. A Cartellà, els Reis arribaran a les 18.45 h a l’església, i a Ginestar, a la mateixa hora, a la plaça de Joan Carles Arnau.

Sant Julià de Ramis

Cavalcada de Ses Majestats al campament reial de Montagut. A les 16.30 h, animació infantil amb Jordi Patxeco. A les 18 h, cavalcada amb el Tren Pinxo, Batucada del Bram i comparses de patges, torxers i caramelers fins al Centre Cívic. Recepció i xocolata per a tothom.

Sarrià de Ter

Campament reial al parc de la Cooperativa. A les 12 h hi haurà música i a les 16 h Ses Majestats recolliran les cartes dels nens i nenes. Cap a les 18.15 h comença la rua pels carrers d’en Xuncla, carretera de Sarrià de Dalt, Manuel de Pedrolo, plaça de la Vil·la Romana, Mercè Rodoreda, passeig de Mossèn Cinto Verdaguer, Cors de Clavé, Agustí Riera i Pau, Pla de Dalt, La Rasa, Firal, Lloses i carrer Major. A les 20 h, recepció dels Tres Reis d’Orient a l’ajuntament.

Vilablareix

Inici de la rua (18 h) des del carrer Pont d’en Canals, Pirineus, Mosquerola, rotonda de la carretera de Santa Coloma, Camós i Perelló. Arribada a la plaça del Perelló cap a les 19 h.

PLA DE L’ESTANY

Banyoles

A partir de les 18 h, a la zona del Rem, hi ha la presentació de Ses Majestats i inici de la cavalcada pel passeig Darder, Estany, plaça de les Rodes, Jacint Verdaguer, Porta dels Turers, plaça Major, Àngel Guimerà i Indústria. El recorregut acabarà davant l’ajuntament (19 h) amb xocolatada i retransmissió amb pantalla gegant a la plaça de les Rodes.

Borgonyà

A les 20 h, sortida de la plaça del poble.

Camós

El seguici sortirà a les 19 h de l’ajuntament i acabarà al pavelló. Hi haurà xocolatada.

Cornellà del Terri

A les 16 h s’obre el campament reial. Els Reis sortiran a les 19 h del camp de futbol i rebran infants al pavelló.

Crespià

La cavalcada dels començarà a les 19 h a la plaça del Pi i acabarà davant de la sala de ball.

Esponellà

Els Tres Reis Mags arriben a la plaça Major (19 h) i després rebran els infants a Cal Baró.

Fontcoberta

A les 19.30 h, sortida de la rotonda de la Farrés. Arribada i rebuda dels infants al pavelló.

Palol de Revardit

La cavalcada començarà a les 20 h, provinent del veïnat de Palol, i acabarà al castell de Palol.

Porqueres

La comitiva reial sortirà a les 19 h de la plaça de l’Onze de Setembre, on una hora abans hi haurà el campament, camí del final de la rua, a la plaça Major.

St. Miquel de Campmajor

Els Reis d’Orient arribaran al local del sindicat a les 20 h.

Serinyà

Sortida de la cavalcada a les 18.30 h. Recorrerà els principals carrers del poble fins a l’església de Sant Andreu i el balcó de l’ajuntament.

Vilademuls

Ses Majestats tenen previst arribar a les 18.30 h a la plaça Major.

Vilavenut

Els Tres Reis arribaran a les 18.15 h a la plaça del poble.

RIPOLLÈS

Campdevànol

Els Tres Mags arriben a les 17 h a la residència geriàtrica. Tot seguit, visitaran la Colònia Pernau i a les 18 h sortiran de l’heliport i s’aturaran a la plaça d’Antoni Maria Claret. A les 19.20 h rebran els nens a la plaça de l’Església.

Campelles

Ses Majestats arribaran cap a les 21 h a la plaça de l’Ajuntament.

Camprodon

Rebuda a les 18 h al pavelló dels Llandrius i cavalcada pels carrers del centre fins al monestir de Sant Pere, on els Reis saludaran els infants del poble.

Gombrèn

Arriben a les 19 h per la carretera del Cortal.

Llanars

Els Reis arriben a les 19 h amb camells a la pista de gel. Després van a l’església.

Molló

La cavalcada començarà a les 18.30 h a la rotonda d’entrada a Molló. Benvinguda a l’església de Santa Cecília i recepció a la sala de ball.

Ogassa

L’arribada dels Reis es preveu a les 18.30 h, amb final a l’església.

Planoles

A les 18.30 h, rua des de la baixada del Puig.

Pardines

Els Reis arriben a les 19.30 h al poble per la carretera de Ribes.

Queralbs

Arribada a les 20 h, nadales a l’església i recepció a Casa Núria. A les 16.10 h, sortida amb Cremallera fins a Núria. Ses Majestats arribaran a la vall a les 18.25 h a la zona del bosc.

Ribes de Freser

Els Tres Reis Mags arribaran a les 18.30 h a la plaça del carrer de Puigmal i aniran fins a la plaça de l’Ajuntament.

Ripoll

Els Reis arribaran a les 18 h per la carretera de Barcelona. La rebuda es farà a la plaça de l’Ajuntament a les 19 h i després rebran els infants a Sant Pere.

Sant Joan de les Abadesses

La comitiva arribarà a les 18.30 h i recorrerà els carrers de la vila fins a la plaça Major.

Sant Pau de Segúries

Els Reis arribaran a les 19 h i la cavalcada es farà pels principals carrers fins a l’església Nou Temple.

Setcases

El seguici reial començarà a les 19 h pel camí de Vallobre. La recepció, a la sala de ball.

Vallfogona

La recepció a Ses Majestats els Reis d’Orient es farà a les 21 h al local cultural. Tot seguit, xocolata desfeta i coca.

Vilallonga de Ter

Els Reis d’Orient arribaran amb cavall a les 19 h a la plaça de l’Era.

SELVA

Amer

Dos coets rebran Ses Majestats davant la sala polivalent 1 d’Octubre a les 18.15 h. La rua començarà a l’avinguda del Far i acabarà a la plaça de la Vila. Entremig, hi haurà l’adoració dins l’església del monestir de Santa Maria.

Anglès

El campament reial serà a partir de les 12 h a la plaça de la Rutlla. Ses Majestats rebran tots els interessats a Can Cendra a les 18 h.

Arbúcies

El nou edifici de l’ajuntament serà l’inici de la cavalcada (19.30 h), que continuarà fins a la plaça de la Vila.

Breda

La cavalcada començarà al passeig de les Escoles a les 18.45 h. El recorregut continuarà fins a la plaça de la vila, on seran rebuts per l’alcalde i la resta d’edils. La mainada podrà acostar-se a Ses Majestats al Cercle Bredenc.

Brunyola

Els Reis faran rua des l’entrada del poble de Sant Martí fins a la plaça Major de Sant Martí Sapresa a les 18 h. Visitaran les cases de les famílies que ho hagin sol·licitat amb antelació.

Caldes de Malavella

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran per la renovada carretera de Llagostera i aniran fins a la plaça de l’Església a partir de les 18.30 h.

La Cellera de Ter

La cavalcada començarà a les 18 h, amb el mateix recorregut que l’any passat, i inclourà l’adoració a la placeta. De les 11 h a les 13 h, hi haurà un taller de decoració de l’itinerari davant de l’ajuntament.

Fogars de la Selva

La cavalcada surt de l’ajuntament a les 18 h i arribarà a la plaça de la Vila a les 19 h. Hi haurà recepció al centre cívic.

Hostalric

El recorregut sortirà des de la cruïlla de la Via Romana amb el carrer de Girona a les 18 h i acabarà al centre cultural Serafí Pitarra.

Massanes

La cavalcada discorre, a partir de les 19 h per la plaça de Catalunya i el carrer Majo, fins al campament reial, al turó de Sant Roc.

Maçanet de la Selva

Una xocolatada a la plaça de Lluís Companys a les 17 h precedirà l’arribada dels Reis (17.30 h). Posteriorment es farà el recorregut fins a la plaça de l’Església, on se’ls espera a les 19 h. Durant dues hores hi haurà l’ambaixada reial.

Osor

Els patges baixen escalant la Torre dels Recs, al nucli antic, per anar a rebre els Reis a la font del Borrell. D’allà (18 h) sortirà la rua.

Riudarenes

Des de la plaça de l’Església (17.45 h) fins a la sala polivalent 1 d’Octubre.

Riells i Viabrea

Els Reis arriben en tren a l’estació de Riells-Breda a les 18 h. Tres quarts d’hora més tard seran a la plaça de la Vila, amb llaminadures i obsequis per a la mainada.

Riudellots de la Selva

Els reis arribaran des de l’avinguda dels Països Catalans, al polígon, a les 19 h. Enfilaran llavors el camí fins al pavelló municipal, on hi haurà l’acte de recepció.

Sta. Coloma de Farners

La rua passarà pels carrers de Camprodon, Sant Sebastià i plaça Farners, entre d’altres. Al balcó de l’ajuntament hi haurà recepció als patges reials. I a la plaça del Firal, el lliurament de les cartes.

Sant Hilari Sacalm

Els Reis, amb un Baltasar de veritat, sortiran de la rotonda de Cal Rei (18 h).

Sant Julià del Llor i Bonmatí

L’alcalde i el ple reben els Reis a l’ajuntament a les 18.30 h. Seguidament, faran un recorregut fins al pavelló, on saludaran la mainada.

Sils

Ses Majestats recorreran els veïnats del poble. Arribaran a Vallcanera a les 17.30 h, passaran pel carrer de Mallorquines a les 17.45 h i arribaran a la urbanització de Mallorquines (18.15 h). Se’ls espera al passeig de Sants Cosme i Damià, davant l’ajuntament (19 h). Se’ls farà una recepció a la plaça del Canigó, amb xocolata calenta (19.30 h).

Tossa de Mar

Al matí hi haurà espectacle infantil a la platja des Racó (11 h). Els Reis arriben a l’avinguda de Catalunya a les 18 h, però des d’una hora abans hi haurà xocolatada al mateix lloc.

Vidreres

A banda dels Reis, que desfilaran pel centre del poble, des de la carretera de Lloret fins al carrer de la Costa Brava a partir de les 18 h, hi haurà activitats complementàries: pastorets (16.30 h), un poble amb oficis artesans a la plaça de Lluís Companys i al passatge del Casino, i un espectacle infantil a la plaça de l’Església (17.30 h).

Vilobí d’Onyar

El campament per als tres nuclis serà al paratge de les Fonts de Salitja. Ses Majestats hi arribaran a les 18.30 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia