Societat

societat

Un mort i quatre ferits en un accident a Vilanova de l’Aguda

Una dona morta, una altra ferida crítica, dues menys greus i un home ferit greu és el balanç d’un accident de trànsit que va ocórrer ahir a primera hora de la tarda a Vilanova de l’Aguda. Els serveis d’emergències van rebre l’avís del sinistre cap a dos quarts de quatre. S’informava que al quilòmetre 124 de la C-14 un vehicle havia sortit de la via per causes que ara s’investiguen. La dona morta i la ferida crítica hi viatjaven com a passatgeres, mentre que el ferit greu era el conductor. Tots dos van ser traslladats amb helicòpter a l’hospital de Bellvitge i al de la Vall d’Hebron, respectivament. Les altres dues passatgeres van resultar ferides menys greus i van ser traslladades a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Amb la d’ahir ja són 15 les persones que han mort en accident de trànsit el 2020 a Catalunya. Es dona la circumstància que en aquest mateix punt quilomètric hi va haver diumenge un altre accident que va acabar sent mortal. El Servei Català de Trànsit (SCT) no té catalogat aquest tram com a punt negre. En concret, i segons dades de l’SCT, l’any passat hi va haver tres accidents en tot el tram de la C-14 que discorre per les comarques de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia