Societat

Coronavirus

Alcover intensifica les mesures de control per evitar aglomeracions a la vall del riu Glorieta

L’Ajuntament redueix l’aforament de l’aparcament de Mas de Forès i tanca l’accés a la vall quan aquest està ple

Els municipis de Mont-ral i Siurana, preocupats per l’afluència de visitants als espais naturals quan tot el país entri a la fase 3

L’afluència d’excursionistes s’ha incrementat als espais naturals del Camp de Tarragona, com el Niu de l’Àliga o el Toll de l’Olla, a la vall del Glorieta i del riu Brugent, arran de la flexibilització de les restriccions en la desescalada.

Davant aquesta situació, l’Ajuntament d’Alcover (Alt Camp) ha intensificat les mesures de control per preservar la zona i per evitar-ne la massificació i l’incivisme.

Entre les actuacions destaquen la reducció de l’aforament del pàrquing de Mas de Forès i el tancament de l’accés a la vall quan l’aparcament està ple, per tal dissuadir que s’estacioni al camí.

A més, els alcaldes de Mont-ral (Alt Camp) i Siurana (Priorat) temen rebre “una allau de visitants” quan tot el país passi a fase 3.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia