Societat

Un patí aquàtic ajuda els Bombers en un rescat a Tossa

Un rescat dels Bombers d’un submarinista ahir al matí a Tossa de Mar (Selva) va generar crítiques per la falta de material del cos d’emergències, que es va haver de desplaçar fins on hi havia la persona a la qual calia assistir a bord d’un patí i de dues piragües, segons es veu en fotografies de l’actuació difoses a través de les xarxes socials.

El sindicat UGT, per exemple, es va mostrar irònic a Twitter i al costat de les fotografies va escriure: “Nou material de rescat aquàtic de Bombers de la Generalitat de Catalunya.” També hi va haver queixes d’algun bomber a títol particular, que va demanar explicacions al cos, informa l’ACN.

Com a resposta, els Bombers van explicar que ahir van treballar en el rescat d’un home que s’havia trobat malament mentre feia una immersió a la cala Giverola de Tossa de Mar. L’home va ser evacuat en barca del lloc on havia quedat i el van posar a disposició del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) perquè el traslladessin a un centre sanitari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia