Societat

Rescaten un motorista després de caure per un desnivell de 15 metres i acabar dins un riu a Osor

Els Bombers treballen en diversos rescats al llarg de tot el dissabte

Els Bombes de la Generalitat han rescatat un motorista que ha fet una sortida de via mentre circulava per una pista forestal a la zona de Mare de Deu del Coll, a Osor, i ha caigut per un desnivell d’uns 15 metres. El motorista ha anat a parar al riu.

S’hi han desplaçat quatre dotacions terrestres i l’helicòpter amb la unitat GRAE que, a causa de les condicions meteorològiques, no ha pogut arribar fins al lloc de l’accidentat i els efectius de rescat han fet el darrer tram amb vehicle. El ferit ha estat rescatat del riu i traslladat amb llitera de niu fins a l’ambulància del SEM.

Durant aquest dissabte els Bombers han fet diversos rescats, com el de Madremanya, a les 9.43 hores, on dues dotacions han treballat en el rescat d’un ciclista accidentat a la zona de la Font.

Poc després, a Molins de Rei, a les 10.03 hores, també han treballat, amb tres dotacions, en el rescat d’un ciclista accidentat a una pista forestal, de difícil accés, que va fins a la Rierada.

A més, a les 11.57 hores un excursionista s’ha accidentat al rasos de Menter, a la Vall d’en Bas. Els Bombers han activat l’helicòpter amb GRAE per rescatar l’home, que tenia dolor costal, i l’han evacuat fins on esperava l’helicòpter del SEM.

A Sitges, una escaladora ha caigut i s’ha fet mal al turmell al sector d’escalada Penya Ginesta, a les 12.29. El cos ha fet un gruatge amb l’helicòpter i personal GRAE i han traslladat la ferida fins a l’heliport de la Pleta, on l’esperava l’ambulància del SEM.

Gairebé a la mateixa hora, a les 12.30 hores, dos ciclistes s’han accidentat a una pista forestal a la zona de Can Cadafalc, a Castellar del Vallès. S’ha activat l’helicòpter amb GRAE amb el suport d’una dotació terrestre. Els ciclistes han estat evacuats per l’ambulància i l’helicòpter del SEM.

A les 18 hores s’ha rebut un avís d’una dona que s’havia perdut mentre buscava bolets per una zona boscosa, entre les carreteres T-704 i TV-7092, a Vilaplana.

S’ha activat l’helicòpter amb GRAE i la unitat ERI (Equip de Rescat i intervenció) del SEM, el GCR (Grup Caní de Recerca) i 4 dotacions terrestres, així com efectius dels Mossos d’Esquadra i dels Agents Rurals.

A la zona hi havia boira i l’helicòpter no s’hi ha pogut acostar molt, i ha fet un vol de reconeixement pel sud de la carretera T-704. Finalment, al voltant de les 19 hores han pogut contactar amb ella per veu, i poc després ja han accedit fins on es trobava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Els pastissers preveuen vendre unes 800.000 mones de Pasqua

Barcelona
canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona