Societat

Prop de 3.000 cerdans podran votar diumenge la independència

La consulta es fa a Guils, Urús, Lles i Bellver, i, el 18 de juliol, a Puigcerdà

A Bellver, el cens de majors de 16 anys és de 1.929 persones i el de més de 18 anys, de 1.655. A Guils de Cerdanya, és de 418 i 393, respectivament; a Lles, de 242 i 231 i a Urús, de 176 i 174. A tots quatre municipis, la votació es durà a terme diumenge vinent entre les nou del matí i les vuit del vespre. Els recintes on es farà la consulta són el centre cívic de Bellver, el local social de Guils, les escoles de Lles i el local social d' Urús.

A tots quatre municipis, les agrupacions locals de la coordinadora Cerdanya Decideix estan duent a terme actes i accions de promoció de la consulta. A Urús i a Bellver es podrà votar anticipadament dissabte al local social i als diferents nuclis de la batllia, respectivament. A més, a Urús, el mateix dia, actua el cantautor Cesk Feixas. A Bellver s'han fet samarretes amb un logotip específic de la consulta que es venen a 10 euros per recaptar fons i sufragar les despeses organitzatives. També s'han penjat pancartes a diversos espais del poble com per exemple a la plaça de Sant Roc. A Guils, els detalls de la consulta es van presentar tot just dissabte passat.

A Puigcerdà, la consulta es fa el 18 de juliol, i, ara, la coordinadora local ha demanat la implicació de les entitats del municipi en l'organització. A més, ha fet una crida a la mobilització per poder tenir els recursos humans i els econòmics que li calen.

A la Cerdanya ja han fet la consulta Bolvir, Alp i Prats i Sansor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia