Salut

Habiliten espais per aïllar temporers

Municipis del Pla d’Urgell es preparen per a la campanya de la fruita

Catalunya suma en un dia 851 positius més

Diversos municipis del Pla d’Urgell han habilitat espais per aïllar temporers amb símptomes de Covid-19 o casos positius, seguint les recomanacions del govern. Quan està a punt de començar la campanya de la fruita als municipis de la comarca, els alcaldes remarquen que la situació és molt diferent de la que s’ha viscut al Segrià perquè la producció de fruita és menor i es necessita menys mà d’obra. Pobles com ara Golmés o Castellnou de Seana han condicionat espais per aïllar treballadors sospitosos de tenir coronavirus i que esperen el resultat de la prova PCR. Així mateix, el Pavelló Firal de Mollerussa podrà acollir casos positius i el Consell Comarcal busca més espais amb aquesta finalitat. L’ens també s’encarregarà del trasllat de temporers.

Ahir es van anunciar 851 positius més per Covid-19 confirmats per PCR o epidemiològicament a Catalunya respecte al balanç de les 24 hores anteriors, segons les dades de Salut. La xifra global de positius era de 78.385, però puja fins a 90.613 si es tenen en compte proves serològiques (886 més). Pel que fa a les morts, les funeràries no en van reportar cap en les últimes 24 hores i el balanç és de 12.677. El nombre de persones ingressades amb Covid-19 als hospitals de la regió sanitària de Lleida va tornar a pujar ahir i arribava a les 196 persones, onze més respecte al dia anterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia