La temporada gastronòmica del préssec d'Ordal es consolida amb 21 restaurants i un vi propi
Més restaurants adherits, més iniciatives i més promoció. Aquest és el resum del que donarà de si la quarta edició de la temporada gastronòmica del préssec d'Ordal. Aquesta acció es basa en la fusió d'uns plats especials que cuinaran 21 restaurants diferents del Penedès, a base de préssec d'Ordal, maridat amb el vi dolç Les Timbes, un viognier d'Albet i Noya especialment creat per a aquesta ocasió. L'objectiu és crear una oferta gastronòmica del Penedès amb un valor afegit cultural i de qualitat, aportant una proposta atractiva per al públic. A més, la temporada ha de servir per promoure el préssec d'Ordal. I precisament per fer promoció, la temporada gastronòmica es complementa amb la fira del préssec d'Ordal que se celebra els dissabtes i diumenges a Sant Pau d'Ordal i que serveix alhora per donar a conèixer el municipi i altres productes autòctons.
La idea va néixer per iniciativa del celler Albet i Noya, i el primer any ja hi va col·laborar el Patronat de Turisme de Subirats, i més tard s'hi va afegir el Consorci de Promoció Turística de l'Alt Penedès, per unificar esforços i fer-ne més difusió.
Enguany per fer més atractives les jornades s'han creat dos tipus d'incentius. Els restaurants rebran un premi als millors primer plat, segon plat i postres, i també hi haurà un premi per als consumidors que consisteix en un dia al Penedès gaudint d'una visita gratuïta al celler Albet i Noya, més un lot de tres productes, un dinar a un dels restaurants guanyadors i una visita cultural al Penedès. Aquest premi es concedirà mitjançant un sorteig entre les persones que hagin anat a un dels restaurants durant la temporada i hagin degustat el plat estel·lar elaborat amb préssec d'Ordal.