Societat

Quinze quilòmetres de cues a l'AP-7 per un accident amb quatre camions

El sinistre s'ha produït cap a les set del matí quan els quatre camions implicats han picat per encalç l'un darrera l'altre

Una persona ha quedat atrapada entre la ferralla i els bombers han hagut treballar per rescatar-la

Un accident de trànsit a l'AP-7 a l'altura de Barberà del Vallès en què s'han vist quatre camions implicats està ocasionant cues de quinze quilòmetres en aquesta via en sentit Girona. Hores d'ara hi ha dos carrils tallats i només dos d'oberts cap a Girona.

La retenció també és important en sentit contrari cap al Papiol per l'efecte badoc. El sinistre s'ha produït cap a les set del matí quan els quatre camions implicats han picat per encalç l'un darrera l'altre.

A més, una persona ha quedat atrapada entre la ferralla i els bombers han hagut de fer treballs per mirar de rescatar-la.

Per altra banda, el conductor d'un turisme ha mort a primera hora d'aquest matí després de xocar frontalment amb un camió a Cassà de la Selva.

L'accident mortal ha tingut lloc també pels voltants de les set a l'alçada del quilòmetre 19 de la C-65. A conseqüència de la trompada, la víctima ha mort i els serveis d'emergència no han pogut fer res per salvar-li la vida.

El conductor del camió ha resultat ferit lleu i se l'ha traslladat a l'hospital Santa Caterina de Salt.

Fins al lloc del sinistre s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres dels Bombers, agents de la Policia Local i els serveis d'emergència. Els mossos donen pas alternatiu als vehicles per l'interior de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia