Salut

Els professors andalusos que van rebre 6 dosis de la vacuna contra la Covid-19 es troben bé i han tornat a la feina

El Servei Andalús de Salut en fa seguiment una vegada al dia

Els afectats, que treballen en una escola de Gelves (Sevilla) van rebre les vacunes sense diluir

Els vuit professors del col·legi Doña Rosa Fernández de Gelves (Sevilla) que divendres passat van rebre, per error, sis dosis de la vacuna de Pfizer contra la Covid-19 s’han incorporat aquest dilluns a la feina. Tots ells es troben bé i el Servei Andalús de Salut en fa seguiment una vegada al dia.

Segons ha explicat a Efe un dels afectats, Vicente Asensio, els vuit afectats han passat el cap de setmana sense símptomes de preocupació i aquest matí han tornat a treballar amb normalitat.

Una vegada al dia reben una trucada des del Servei Andalús de Salut per a preguntar-los pel seu estat de salut.

L’error es va produir a la Unitat Mòbil de vacunació situada en San Juan de Aznalfarache (Sevilla), on es vacunen els veïns de Gelves.

Els vuit professors van ser alertats urgentment quan a l’esmentada unitat de vacunació es van adonar de l’error que havien comès en administrar-los vacunes sense diluir.

La Conselleria de Salut i Famílies va explicar que en els primers assajos clínics realitzats amb augment de dosi administrada en el mateix acte de vacunació s’ha observat que aquesta sobredosi no ve acompanyada d’un especial augment del risc d’efectes adversos.

Es coneix un cas al nord d’Alemanya i d’una infermera italiana, i en tots ells els símptomes es van difuminar amb el pas dels dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia