Societat

Un incendi a l’Ametlla de Mar obliga a tallar l’AP-7 i l’N-340 durant una hora

El foc també ha afectat la circulació de trens de la R16 i llarga distància entre l’Ametlla i l’Hospitalet de l’Infant

L’abocament de brases, principal hipòtesi de l’origen del foc, segons els Agents Rurals

Un incendi a l’Ametlla de Mar, que s’ha donat per controlat cap a les 20h, ha obligat a tallar l’AP-7 i l’N-340 durant una hora, a més d’afectar la circulació de trens de l’R16 i trens de llarga distància, entre l’Ametlla i l’Hospitalet de l’Infant durant diverses hores. Renfe ha restablert finalment la circulació de trens cap a les 21h.

Un cop reobert el trànsit a l’autopista i la N-340 cap a les 19h, Renfe ha informat que gestionava transport alternatiu per carretera per cobrir el tram afectat.

El trànsit a l’AP-7 s’ha robert cap a les 19h, tot i que només un carril en cada sentit, cosa que ha provocat nombroses retencions.

Els Bombers han rebut l’avís del foc a les 16.44h i hi han desplaçat fins a 14 dotacions terrestres i 7 mitjans aeris. Cap a les 19h, s’han retirat els mitjans aeris. Ha quedat un helicòpter i 12 dotacions terrestres dels Bombers treballant al lloc. Segons ha informat Bombers, el foc ha afectat 1 hectàrea de vegetació. Els Agents Rurals treballen en “la hipòtesi” que l’origen del foc seria un abocament de brases.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia