Acaba la Fira del Bolet de Llagostera
Balanç molt positiu dels tres dies d’activitats entorn de l’esdeveniment
Llagostera va culminar ahir la dinovena edició de la Fira del Bolet, que va començar diumenge amb l’estrena de l’activitat Bolets en família i va continuar dilluns amb la celebració del Showcooking a càrrec dels cuiners Martí Rosàs, del restaurant Ca la Maria de Llagostera, i d’Òscar Bigas, del restaurant Integral de Figueres.
Dilluns es va fer també el lliurament de premis que cada any atorga l’Ajuntament i la Unió de Botiguers. El col·lectiu de voluntaris de la Festa de la Gent Gran va rebre el premi Ou de Reig 2021 en reconeixement a la tasca organitzativa de la festa d’homenatge a la vellesa. La floristeria Cal Ri va rebre el cistell de plata i la Joieria Català va endur-se el premi del concurs d’aparadors.
Després de l’aturada de l’any passat per la Covid-19, Llagostera ha pogut recuperar el Mercat del Bolet ambientat a principis del segle passat amb més de 70 parades repartides pels carrers i places del nucli antic, activitats, demostracions d’oficis antics, tallers, exposicions i gastronomia relacionada amb el món del bolet. El regidor de Promoció Econòmica, Eduard Diaz, es va mostrar molt satisfet de la bona acollida, va agrair la col·laboració de tothom i va avançar que ja s’està treballant per celebrar l’any vinent els 20 anys de la Fira del Bolet.