Infraestructures i serveis

Carreteres de l’Estat desmantella els peatges de l’AP-2 a la Bisbal del Penedès i Vila-rodona

Quedaran afectats els moviments d’entrada i sortida de les 8:00 a les 18:00 hores

Aquesta setmana es portaran a terme tasques de desmantellament dels peatges de l’AP-2 a la sortida de la Bisbal del Penedès i Vila-rodona. Els treballs afectaran els moviments de sortida i entrada de l’autopista. Les obres es portaran a terme si ho permet la situació meteorològica i amb la senyalització corresponent, segons informen des de la Demarcació de Carreteres de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Aquest dimarts 30 de novembre, de 8:00 a 18:00 hores, es tallarà la sortida 12 a la Bisbal del Penedès. i dimecres, en la mateixa franja horària, es tallarà la sortida 11 a Vila-rodona.

La sortida de la Bisbal afectarà els moviments de sortida per al trànsit que circuli per l’AP-2 en direcció Barcelona-Tarragona i cap a Saragossa, així com els que circulen per la T-240 que vulguin accedir a l’AP-2.

Pel que fa a la sortida 11, de Vila-rodona, afectarà el trànsit que circula per l’AP-2 en direcció Barcelona-Tarragona i direcció Saragossa, així com els que circulen por la C-51 que vulguin accedir a l’AP-2.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia