Salut

Educació substituirà els docents amb baixa laboral a partir de cinc dies

El departament ha previst nomenaments excepcionals d’urgència sempre que en un centre “coincideixin més de tres baixes inferiors a cinc dies”

La Conselleria d’Educació substituirà els docents que causin baixa laboral de cinc dies o superior, en lloc dels set establerts, i ho farà des de l’endemà de la comunicació de la incapacitat temporal.

Fonts de la conselleria han indicat a Efe que es tracta d’una “mesura excepcional per fer front a la pandèmia” ja que, fins ara, la Generalitat substituïa les baixes a partir de set dies.

Divendres passat, els docents de baixa a Catalunya per Covid o per altres raons mèdiques assolien la xifra de 571, un nombre que es preveu més elevat aquest dilluns i la xifra del qual no se sabrà fins a primera hora de la tarda, ha indicat la conselleria.

Educació ha dit, així mateix, que “a causa d’un tema de confidencialitat, no es pot saber si es tracta d’una baixa per Covid o per altres raons mèdiques”.

En el cas de les baixes laborals de docents que siguin inferiors a cinc dies, Educació ha confirmat que “per als propers dies s’han previst nomenaments excepcionals d’urgència” sempre que en un centre “coincideixin més de tres baixes inferiors a cinc dies”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia