Infraestructures i serveis

Projectes d’energia verda a Cornellà per valor de 6 milions

L’Ajuntament de Cornellà del Terri ha presentat cinc projectes, per un valor de quasi sis milions d’euros, a les subvencions d’un programa europeu, finançat parcialment amb els fons Next Generation, destinat a la transició energètica en municipis de menys de 5.000 habitants.

Les propostes són la millora de l’eficiència de la climatització del centre cultural, el pavelló i l’escola, entre altres equipaments; la instal·lació de plaques fotovoltaiques per impulsar noves comunitats a Corts (sobre el local polivalent) i a Borgonyà (sobre Can Font); una nova instal·lació geotèrmica i fotovoltaica per substituir calderes de gas del pavelló, l’escola bressol, l’escola, la piscina i el camp de futbol; la incorporació de la tecnologia LED, amb detectors de lluminositat i moviment, en la xarxa d’enllumenat de la via pública; i la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics al nucli de Cornellà i al polígon industrial de Pont-xetmar.

“Sabem que és molt complicat que s’arribi a tot, però tot ajudarà a seguir fent els passos necessaris per assolir un municipi descarbonitzat i sostenible”, ha manifestat el regidor Francesc Pujol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia