Societat

Botellots poc conflictius en espera que obri l’oci nocturn

Mossos i policies locals munten un dispositiu al Vallès Oriental contra les concentracions il·legals de cotxes

El passeig del Born va tornar a ser la nit de dissabte a diumenge l’escenari de moltes trobades de grups de joves que van quedar per beure i passar una estona de festa. En tot cas, no consta cap incident i els petits botellots que es van fer, en aquest punt i en d’altres de la ciutat i de la resta de Catalunya, no han causat problemes ni hi ha hagut d’intervenir la policia. Els botellots són assidus des que l’oci nocturn torna a estar tancat i bars, sales de festa i discoteques mantenen les persianes abaixades. El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, va dir la setmana passada que si les dades de la pandèmia continuen baixant l’oci nocturn és molt possible que reobri a partir de l’11 de febrer.

Trobades clandestines

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra amb agents de les policies locals de Granollers, les Franqueses del Vallès, Canovelles, l’Ametlla del Vallès, la Garriga, Llinars del Vallès, Montornès, Lliçà d’Amunt, Cardedeu i Santa Maria de Palautordera, tot poblacions del Vallès Oriental, han muntat aquest cap de setmana un gran dispositiu per prevenir concentracions il·legals massives de vehicles i persones, que s’havien detectat els darrers caps de setmana, i per millorar la sensació de seguretat a la zona a la nit.

Els resultats de l’operació policial, segons va informar ahir Interior, van ser la identificació de 200 vehicles, 42 denúncies per infraccions a la normativa de trànsit (no disposar de la ITV en vigor, plaques de matrícula tapades, manca de llums, documentació de vehicles, conductor sense carnet, etc.), una persona denunciada per alcoholèmia positiva penal amb immobilització del vehicle, dues denúncies per consum o tinença de substàncies estupefaents i una denúncia per tinença d’armes.

Aquestes concentracions de desenes de cotxes i centenars de persones havien causat una gran inquietud a la comarca i també havien fet pujar la sensació d’inseguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia