La Campanya Gastronòmica del Peix de Roca torna a Begur
Tindrà lloc del 30 d’abril al 5 de juny i comptarà amb la participació d’onze restaurants que presentaran diferents menús amb el peix de roca com a denominador comú
Després d’una aturada de dos anys a causa de la pandèmia de Covid-19, aquest 2022 la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca torna a Begur amb el seu format habitual, amb les energies renovades i amb ganes de seguir meravellant el paladar i els sentits dels comensals i de descobrir a tots els veïns i veïnes i visitants plats tradicionals i les últimes creacions culinàries amb el peix de roca com a denominador comú.
La campanya d’enguany arriba a la seva 23a edició de la mà de l’Ajuntament de Begur i tindrà lloc del 30 d’abril al 5 de juny, amb menús de primer nivell a càrrec de diferents restauradors, tapes de peix de roca de la mà de bars del municipi, i diferents propostes lúdiques i culturals que complementaran l’oferta gastronòmica. Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, explica que “aquesta campanya, que tradicionalment és el tret de sortida a la temporada turística, posa en valor tota l’amalgama de restauradors de primer nivell que tenim aquí a Begur. El nostre mar i la nostra costa ens ofereixen un producte únic que ens permet durant tot un mes impulsar diferents activitats al voltant d’aquest tresor culinari per a donar-lo a conèixer i posar en valor l’excel·lència dels nostres restaurants”.
L’acte inaugural de la campanya tindrà lloc el pròxim dissabte 30 d’abril a la plaça Esteva i Cruañas i ho farà recuperant els tradicionals tastets per a degustar en petit format les noves propostes culinàries de la campanya. Hi seran presents tots els restauradors que prenent part en la campanya d’enguany i el conductor serà el famós cuiner i presentador de televisió Marc Ribas.
La Campanya d’enguany comptarà amb la participació d’un total d’onze restaurants que durant un mes oferiran als comensals diferents menús amb el peix de roca com a denominador comú. A més, i una de les grans novetats d’aquesta 23a edició, serà la col·laboració de diferents bars del municipi que elaboraran una tapa del peix de roca durant el transcurs de la campanya gastronòmica.