Administracions

Palamós aposta per deixar on és el mercat municipal

L’alcalde diu que les dues opcions que hi ha sobre la taula són remodelar-lo o enderrocar-lo i fer-lo de nou

La covid pot fer allargar les concessions

L’equip de govern de Palamós, d’ERC, aposta clarament per mantenir el mercat municipal a l’actual emplaçament, a l’avinguda de Catalunya. L’alcalde, Lluís Puig, explica que el que s’ha de definir és si s’opta per enderrocar-lo i fer-lo de nou o per remodelar-lo totalment. Aquestes, segons Puig, són les dues opcions viables. El govern es desmarca així de la proposta que va fer Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós (Fecotur), que es va mostrar partidari de fer un nou mercat i que aquest es faci a l’espai que ara ocupa l’aparcament de l’Arbreda, a l’antic camp de futbol de Cervantes. El mercat, segons la proposta de Fecotur, aniria lligat a un aparcament subterrani.

Allargar les concessions

A més, l’equip de govern veu possible que les actuals concessions de parades del mercat s’hagin d’allargar més enllà del 2025, data en què expiren. L’Ajuntament les va adjudicar l’any 2020 per a un màxim de cinc anualitats, amb el compromís de treballar mentrestant en el projecte del futur mercat. L’impacte dels dos anys de pandèmia ha estat el responsable d’haver alentit aquest procés i per això no es descarta una pròrroga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia