Societat

L’Orchestra Fireluche presenta el disc pòstum de Pau Riba

L’Orchestra Fireluche presentarà al Festival Ítaca el seu últim treball Segona florada, creat conjuntament pels components de la banda i pel músic i escriptor Pau Riba. La banda de la Cellera de Ter presentarà el disc pòstum de Pau Riba en un concert molt especial, que tindrà les col·laboracions de músics i poetes i familiars del músic. L’actuació tindrà lloc el dia 18 de juny a la Pera.

En el concert hi col·laboraran cantants o bandes com ara Roger Mas, Sanjosex, De Mortiners, Plan, Lluís Costa o Llull Riba –fill de Pau Riba–. També hi participaran poetes o rapsodes com per exemple Enric Cassassas, Oriol Sauleda, Núria Verris o Memi March –la companya de Pau Riba.

Ítaca afronta la recta final: a Corçà hi actuaran Albert Pla & Diego Cortés (10 de juny) i Manel (11 de juny). El festival es traslladarà a Gualta el 17 de juny, on actuaran Àlex Serra & Totidub + Na Lúa (Visuals) i a la Pera (18 de juny) la mateixa Orchestra Fireluche.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia