Societat

Estabilitzat l’incendi de Vall-de-roures, al Matarranya

Les flames han cremat unes 20 hectàrees de pineda i vegetació agrícola

El foc es va declarar dimecres a la tarda i va obligar a evacuar l’escorxador i un càmping on s’allotjaven 32 ens i 3 professors

Els Bombers han aconseguit estabilitzar aquest dijous l’incendi forestal que crema des de dimecres a Vall-de-roures, a la comarca del Matarranya, segons ha informat el govern aragonès. El foc ha cremat al voltant de 20 hectàrees de pineda i parcel·les agrícoles i ha obligat a desallotjar l’escorxador i de 32 nens i 3 professors d’un càmping.

Aquesta nit han treballat al lloc nit 5 dotacions terrestres i 4 autobombes, segons ha informat el govern d’Aragó, que a última hora de la tarda d’ahir ja va comunicar que l’evolució era favorable.

El foc va començar poc abans de les tres de la tarda de dimecres i durant la tarda van participar en les tasques d’extinció dues dotacions helitransportadas, un helicòpter de coordinació, tres dotacions terrestres i tres autobombes. També han participat en el dispositiu els Bombers de la Diputació de Terol del Parc d’Alcanyís i la Brigada de Reforç d’Incendis Forestals (BRIF) de Palo de los Esquiadores

L’origen de l’incendi podria trobar-se en uns treballs amb una eina radial, segons les citades fonts.

Protecció Civil va activar el Procinfo en Situació 1 Nivell 1, una situació d’emergència provocada per un o diversos incendis que en la seva evolució previsible pot afectar greument béns de naturalesa forestal o lleument a les persones i que necessitin de mitjans afegits als de la Comunitat per al seu control.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia