Salut

sanitat

Sanitat diu ara que només s’ha aprovat administrar la quarta dosi a majors de 80 anys i a gent gran a residències

Fonts del Ministeri remarquen que aquesta és l’última decisió presa per la Comissió de Salut Pública

El Ministeri de Sanitat ha dit ara que només s’ha aprovat administrar la quarta dosi de la vacuna contra la Covid-19 a gent gran que estigui a residències i majors de 80 anys.

Fonts del ministeri de Sanitat han remarcat que aquesta és l’última decisió presa per la Comissió de Salut Pública i que encara “està a l’espera de determinar la data d’inici d’aquesta administració”.

També recorden que des del gener s’està inoculant a persones immunodeprimides i que aquest organisme ha avalat continuar amb les persones d’edat avançada.

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha afirmat aquest dijous en una entrevista a La Sexta que s’administraria a “tota la població” previsiblement a partir de la tardor.

Les mateixes fonts subratllen que “com sempre, la Ponència de vacunes continuarà analitzant de forma contínua les dades d’evolució epidemiològica i disponibilitat de noves vacunes, per adaptar l’estratègia, elevant si s’escau les seves recomanacions a la Comissió de Salut Pública”, ja que l’estratègia de vacunació “és un document dinàmic que es va adaptant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia