Societat

societat

Easyjet farà vaga els caps de setmana de juliol

Els tripulants de cabina d’aquesta companyia estan cridats a fer vaga els dies 1, 2, 3, 15, 16, 17, 29, 30 i 31 de juliol

S’afegeixen als de Ryanair que faran vaga els dies 24, 25, 26 i 30 de juny i 1 i 2 de juliol

El sindicat USO ha fet una crida als tripulants de cabina d’Easyjet a anar a la vaga durant nou dies dels caps de setmana de juliol. En concret, es tracta dels dies 1, 2, 3, 15, 16, 17, 29, 30 i 31 de juliol, de manera que coincideix amb el primer, el tercer i l’últim cap de setmana del mes. En un comunicat, USO lamenta la “situació de bloqueig” en què es troba la negociació del conveni col·lectiu. “L’empresa no té interès a negociar la millora de les condicions laborals dels tripulants d’Espanya”, asseguren. En aquest sentit, els sindicalistes reclamen que se’ls equiparin les condicions laborals a les d’altres bases europees, com França o Alemanya. Hi ha més de 450 tripulants cridats a la vaga i l’aeroport del Prat és un dels afectats.

En aquest sentit, Easyjet adverteix que hi haurà “interrupcions” als vols des de l’aeroport del Prat derivat de la vaga . L’aerolínia també preveu afectacions en els trajectes des de Palma de Mallorca i Màlaga, tot i que assegura que farà “tot el possible” per minimitzar-les. La companyia aèria ha lamentat l’aturada que han convocat els tripulants de cabina aquest dimarts i ha assegurat que arriba en un moment “crític” pel sector aeri. Easyjet ha assegurat que, per la seva banda, han fet “un progrés considerable” cap a un nou conveni col·lectiu i han demanat als sindicalistes que reprenguin les negociacions.

La vaga dels tripulants de cabina d’Easyjet s’afegeix a la que ja han convocat els de Ryanair pels dies 24 , 25, 26 i 30 de juny i 1 i 2 de juliol. Viatjar aquestes vacances, doncs, comença a veure’s que serà complicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia