Societat

La diada castellera de Santa Úrsula, en directe per Internet

L’actuació arrencara a les 13h i a partir d’aquest moment es podrà fer el seguiment en directe

Aquest diumenge el món dels castells viu una cita imprescindible: la diada de Santa Úrsula a Valls, sinònim de l'enfrontament casteller entre les dues colles vallenques i que es podrà veure en directe a través d’Internet.

La Colla Vella de Valls i la dels Joves de Valls actuaran, un any més, conjuntament a la plaça del Blat oferint les seves millors construccions en la rivalitat més antiga del món casteller. En aquesta ocasió, l’Ajuntament de Valls, a través de la web www.valls.cat retransmetrà la diada en directe.

L’actuació arrencarà a les 13h i a partir d’aquest moment es podrà fer el seguiment de la diada en directe. Aquesta és la primera vegada que el portal municipal de Valls emet en directe la diada castellera i es realitza amb la voluntat de contribuir a difondre el fet casteller i la diada de Santa Úrsula en particular.

La retransmissió de la diada anirà a càrrec de Raquel Sans i Jordi Suriñach, acompanyats per Cinta Olivan, a peu de plaça, i els comentaris tècnics de Jordi Andreu i Jordi Crespo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.