Societat

Acord per obrir el pati de l’escola Salesians Ripoll

L’Ajuntament i l’escola signen un conveni perquè aquest equipament s’obri a la ciutadania fora de l’horari lectiu.

L’Ajuntament de Ripoll i l’escola Salesians han signat un conveni per obrir el pati del centre a les entitats i a la ciutadania. Per tal de millorar aquest espai de l’escola, s’ha reutilitzat la gespa artificial del camp de futbol municipal de Ripoll.El centre i l’Ajuntament han volgut promoure la pràctica de l’esport a través d’aquest conveni per tal de donar- resposta a la necessitat de més espais públics per al joc i el lleure.

Així doncs, el pati s’obrirà més enllà de l’horari lectiu perquè entitats i ciutadania també en puguin fer ús. En concret, s’hi podrà accedir de dilluns a divendres de les 17.30 a les 20.30 hores durant els mesos de gener a juliol i de setembre a desembre. Els horaris poden allargar-se per comú acord de les parts. Els dissabtes, diumenges i festius també es podrà sol·licitar fer-ne ús, demanant-ho amb una antelació de 15 dies al centre escolar, que és qui gestiona els horaris de l’espai. La prioritat d’ús del pati seguirà l’ordre següent: Salesians Ripoll, Ajuntament de Ripoll, entitats i associacions del municipi, i particulars.

Gràcies a aquest conveni, que ja està vigent, el pati ja està acollint els seus primers usuaris durant les tardes i els vespres d’estiu: aquest dijous s’hi va dur a terme una activitat de L’Estiuet i d’altres particulars també ja n’han fet ús. Des de l’Ajuntament es valora molt positivament l’acord, ja que permet disposar d’un espai de lleure al centre de la vila, ben a prop del Barri Vell, on s’hi detectava una mancança en aquest aspecte. D’aquesta manera, l’objectiu final és oferir una alternativa d’oci i lleure als infants i joves de Ripoll i les seves famílies, en un context segur i de proximitat. En aquest sentit, el consistori té altres iniciatives, com la del Lleure a les Places i el pati obert de l’escola Joan Maragall. El conveni amb Salesians Ripoll té una vigència de 4 anys amb possibilitat de pròrroga acordada entre les dues parts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona
barcelona

Una vintena d’entitats reclamen que la prefectura de la Via Laietana sigui “només un lloc de memòria”

barcelona