Societat

Les estacions de la L4 que porten a les platges de Barcelona, tancades per obres durant l'estiu

Vuit estacions de la Línia 4 (groga) del Metro de Barcelona, la majoria de les quals porten a les platges, quedaran sense servei entre els dies 26 de juny i 27 d'agost per fer-hi unes obres que permetin eliminar les vibracions que es registren.

Fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han informat que el tram de la Línia 4 afectat per les obres serà el comprès entre les estacions Ciutadella-Vila Olímpica i La Pau, que estarà tancat durant dos mesos, precisament durant les vacances i quan hi ha més afluència de gent que viatja fins a les platges.

Les estacions afectades són les de Bogatell, Llacuna, Poblenou, Selva de Mar, El Maresme-Fòrum, Besòs Mar, Besòs i La Pau, la majoria de les quals faciliten l'accés a les platges de Barcelona, a més del districte tecnològic del 22 @ i la zona del Fòrum.

Reduir vibracions i filtracions
Les obres, que executa el departament d'Obres Públiques de la Generalitat, tindran un cost aproximat de set milions d'euros. Els treballs ja es van iniciar a principis d'any en horari nocturn i tenen com a objectiu reduir les vibracions i les filtracions d'aigua.

A partir de dimarts que ve, les obres consistiran a aixecar un tram doble de via de 2,4 quilòmetres i substituir les travesses que deixaran de tenir subjeccions rígides i en posaran d'altres amb enganxaments elàstics.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.