Societat

Una nena mor i 3 menors resulten ferits en cedir una terrassa amb piscina

Barcelona

Una nena de 6 anys ha mort i tres menors més han quedat ferits lleus a Barcelona en cedir la terrassa d'un habitatge en la qual estava instal·lada una piscina inflable on eren els petits.

Segons que han informat els Mossos d'Esquadra, els tres petits ferits lleus en el succés, pel que sembla dues nenes i un nen, han estat traslladats amb ferides lleus a l'hospital Vall d'Hebron.

La mare de la nena que ha mort també ha rebut atenció mèdica en patir un atac de nervis quan ha tingut coneixement de la mort de la seva filla.

L'accident s'ha produït minuts abans de les 18:00 hores a l'immoble número 52 del carrer Castell d'Argençola de Barcelona, situat al districte de Nou Barris, concretament al barri de Torre Baró.

Es tracta, segons que han explicat fonts de l'Ajuntament de Barcelona, d'un habitatge típic d'autoconstrucció dels que es van aixecar en aquest barri en els anys 50 i 60, i que es feien aprofitant el pendent del terreny.

La piscina, d'uns 2.000 o 3.000 litres de capacitat, estava col·locada en una terrassa, situada al mateix nivell que la planta de l'habitatge, aprofitant el sostre d'un garatge o cobert contigu.

Segons fonts de l'Ajuntament, la nena que ha mort podria haver estat copejada per una part d'un mur que s'ha desprès en produir-se l'esfondrament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.