Salut

Queixes al Ripollès per la reducció dels efectius sanitaris

Els alcaldes i el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer, s’han manifestat molt preocupats per la reducció dels recursos sanitaris públics a la comarca. Ho han fet arribar al gerent de la regió sanitària de Girona, Miquel Carreras, en el darrer consell d’alcaldes, celebrat a Queralbs. Colomer li ha demanat una intervenció contundent per capgirar aquesta situació i ha recordat que la previsió de jubilacions a curt termini pot empitjorar l’actual falta de facultatius. Carreras ha reconegut que s’han ampliat molt les visites virtuals en detriment de les presencials i que sovint són amb infermers en lloc de metges i ha dit que caldrà reformular la manera com s’organitza el servei per afrontar aquestes queixes.

Un altre punt que s’ha posat sobre la taula és la complicació que aporta per a moltes persones, especialment de la vall de Ribes i gent gran, el fet de ser derivades cap a l’Hospital d’Olot en comptes del Consorci hospitalari de Vic, com fins fa poc temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia